Jump to content

Tr0YB0Y

+Helpers
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Pretty good

About Tr0YB0Y

 • Rank
  Senior
 • Birthday 09/25/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctecuci.ro
 • Yahoo
  postolachecorneliulian@yahoo.com
 • Skype
  playtecuci
 • Facebook
  https://www.facebook.com/postolachecornel

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  Tecuci, jud. Galati

Recent Profile Visitors

2,577 profile views
 1. 1. Adauga un prefix pentru tabele, exeplu: ipb_ 2. Verifica daca ai facut legatura dintre userul de la baza de date si baza de date:
 2. Comunitatea este un proiect secundar, nu prea pun accent pe el, se ocupa cei din staff, eu doar cat il intretin. In principal, pun accent pe blog, il dezvolt de la o zi la alta, este un proiect de viitor, bineinteles ca tot ce lucrez este si original.
 3. Ai dreptate! Le-am sters. Mersi pentru sfat!
 4. Tocmai ce am achizitionat domeniul csarenax.ro, tot ce era legat de gaming a fost mutat pe domeniul csarenax.ro ( https://forum.csarenax.ro/ si https://panel.csarenax.ro/ ), iar pe pctecuci.ro a ramas platforma de stiri (blog), iar pe forum se desfasoara un nou proiect. Multumesc pentru sfaturi/critici :D
 5. Dupa cum spuneam, comunitatea se axeaza mai mult de Stiri IT, pe viitor voi muta forumul pe un alt domeniu (de gaming), iar pe domeniul actual voi face un forum de suport. Treaba e ca in ultimul timp nu prea am mai avut timp sa ma implic in forum, asta e si motivul pentru care este inactiv.
 6. Recomand totusi sa te rezumi la ceva clasic. Un site matur niciodata n-o sa incarce forumul cu decoratii, te poti rezuma doar la logo, sa adaugi ceva simbolic, fara scripturi, asta denota faptul ca forumul este unul matur si nu de copii
 7. Slaba tema, dupa cum spune si @HTML/CSS . Sunt sute de teme pe internet, unele dintre ele sunt mult mai reusite, e foarte putin probabil ca cineva sa ti-o cumpere, poate doar un incepator care nu are cunostinte in webdesign, de altfel iti fac o tema asemanatoare in maxim o ora.
 8. Dupa cum spuneam, site-ul se axeaza mai mult pe IT, forumul este pentru discutii libere/gaming, nu prea punem accent pe el.
 9. Man, legat de tema. Tema de la indungi nu este mare lucru lucrata, este tema Deflection, poti spune ca orice forum cu aceasta tema seamana cu indungi. Apropo de panel, habar nu am ce panel a avut bugged inainte, eu mi-am adaptat panel-ul dupa structura site-ului + am adaugat pagini noi, in rest panel-ul a fost cumparat de la wcode #6
 10. Comunitatea este axata mai mult de IT, pana si domeniul zice ceva, insa eu am mers si pe partea de gaming , problema e ca nu prea am timp de gaming, asa ca i-am pus putina pauza. La Zona de Suport am luat deja o decizie de ceva timp, o voi scoate si voi deschide o platforma de suport. La partea cu "Redirecte" chiar nu ii vad rostul sa adaug butoane "social links", nu vreau sa colorez prea tare forumul, imi place mai clasic. Eu chiar nu vad vreo diferenta intre pctecuci si indungi, inafara de faptul ca, culoarea meniului este asemanatoare, restul este diferit, spre exemplu: forumul
 11. Multumesc pentru complimente Comunitatea este in continua dezvoltare, aproape in fiecare zi facem update-uri la site.
 12. Tr0YB0Y

  Probleme forum

  Asemanator, ai un widget Who's online in System din Block Manager.
 13. Salut PCT, cum scot index.php din link-ul urmator: pctecuci.ro/index.php/generator-culori-html? As vrea sa fie de forma: pctecuci.ro/generator-culori-html. Multumesc!
 14. Tr0YB0Y

  Probleme forum

  Salut nairda, Ai incercat sa adaugi widgeturile din Manage Blocks? La IPB 4.x trebuie adaugate din acest meniu toate widgeturile. Le tragi pur si simplu in locul dorit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.