Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/28/2010 in all areas

  1. Un lucru foarte important pentru un site este traficul pe care acesta il are. Un site care nu are trafic aproape ca nu are nicio valoare. Paramentrii pe care sistemele de contorizare ii monitorizeaza sunt dintre cei mai diversi, iar cu cat site-ul este mai mare, cu atat valorile ce trebuiesc luate in calcul sunt dintre cele mai diverse. Iata mai jos lista ce contine cele mai bune sisteme de contorizare, afisate in ordine crescatoare in functie de relevanta: 1. Google Analytics – unul dintre cele mai bune sisteme de analiza a traficului gratuite. Informatiile pe care acesta le stocheaza si le ofera sunt dintre cele mai avansate si relevante. Ofera si functii speciale pentru magazinele online. Acest sistem este folosit frecvent in momentul unei analize de trafic si pentru evaluarea rezultatelor pe care o campanie AdWords le-a avut asupra vanzarilor. 2. trafic.ro – este sistemul romanesc de referinta pentru siteurile generale (SATI, din punctul meu de vedere, se adreseaza unui tip de siteuri mai targetate). Spre deosebire de alte sisteme de contorizare a traficului, de acum acesta percepe o taxa anuala de 10 euro (fara TVA). Pe langa posibilitatile principale de analiza a traficului, sistemul realizeaza si un top al siteurilor inscrise, ceea ce este foarte folositor, iar pentru cei ce nu doresc sa arate concurentei detalii despre site-ul lor anumite rezultate se pot trece pe privat. 3. GTop.ro – este un sistem de cotorizare a traficului care ofera informatii importante. Din punctul meu de vedere este al doilea din Romania ca importanta, dupa trafic.ro. Inscrierea este gratuita iar rezultatele contorizate sunt publice dar pentru cei ce vor sa arate concurentei detalii despre site-ul lor, unele rezultate se pot trece pe privat din contul de utilizator, ca si la trafic.ro. 4. StatCounter - un alt sistem gratuit de analiza a traficului, din punctul meu de vedere fiind concurent serios al Google Analytics, contorizand foarte multe date despre vizitatori. 5. WTA.ro - un alt sistem gratuit de analiza a traficului, care din punctul meu de vedere nu ofera chiar cele mai bune/relevante informatii despre vizitatori. Daca mai cunoasteti si alte sisteme de masurare a traficului, pe care le-ati incercat si le considerati bune/relevante, va rog sa le prezentati mai jos.
    1 point
  2. MISCARILE PAMANTULUI Dintre miscarile Pamantului, doua au o importanta mai mare pentru fenomenele de la suprafata scoartei terestre: miscarea de rotatie si miscarea de revolutie. Miscarea de rotatie se realizeaza in 23 h 56 min 4 s, cu o viteza de 465 m/s. Ea are directia de la V la E, de unde se creeaza imaginea aparenta a deplasarii corpurilor cosmice de la E la V. Miscarea Pamantului in jurul axei sale si in jurul Soarelui se realizeaza in acelasi sens. Consecintele miscarii de rotatie: 1.Succesiunea zilelor si a noptilor 2. Modificarea temperaturii aerului in 24 de ore 3.Abaterea spre dreapta a corpurilor aflate in miscare in emisfera nordica si spre stanga a corpurilor aflate in miscare in enisfera sudica 4.Pamantul este turtit la poli CARACTERISTICILE PAMANTULUI Forma de baza a Pamantului este cea de sfera. Este singura planeta locuibila din sistemul nostru solar datorita stratului de ozon ce ne protejeaza de razele puternice ale soarelui. Geosferele externe ale Pamantului sunt : litosfera, hidrosfera, atmosfera, biosfera, pedosfera si antroposfera. PROPIETATILE PAMANTULUI MAGNETISMUL TERESTRU(MAGNETOSFERA),DENSITATEA MEDIE(5.52gr/cm3),GRAVITATIA(9.08m/s) Gravitatia joaca un rol insemnat in fenomenele ce au loc la suprafata scoartei terestre, in atmosfera si in hidrosfera, determinand caracteristicile acestora STRUCTURA ATMOSFEREI •Troposfera •Stratosfera •Mezosfera •Termosfera •Exosfera
    1 point
  3. Iata mai jos niste poze foarte dragute cu Tatty Teddy:
    1 point
  4. Uleiul de ricin ajuta la cresterea parului capilar,dar,se poate folosi si pentru cresterea genelor. Se foloseste timp de 3 luni,de 2 ori(maxim) pe saptamana. Folosirea acestuia de mai multe ori pe saptamana duce la "roaderea parului",va arata si mai rau ! Mod de folosire: se aplica la radacina parului si se maseaza timp de 5-10minute,apoi se spala cu putin sampon.
    1 point
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.