Jump to content

interconnect

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

interconnect last won the day on August 2 2011

interconnect had the most liked content!

interconnect's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Afiseaza acelasi ip, deci atunci sa sun la ei. Bine am inteles, am sa sun la ei sa vedem ce zice.
 2. Sincer sa fiu mi se pare absurd sa sun la support thenic la o firma de webhosting, sa ii intreb de ce imi apare la member list acelasi ip, cand pot lua scriptul sa-l editez ... mi se pare o prostie sincer sa sunt la un support thenic center, pentru astfel de problema.
 3. Deci ce legatura sa iau cu firma de hosting ? Nu am ideie despre ce sa ii intreb, ii sun sa le zic ca imi aparata ip-ul lor la fiecare user in parte ?
 4. Salut, am si eu o problema legata de membrii din forumul meu. Deci eu cand ma uit la memberii din ip board / admin eu la ei nu vad ip lor, vad ip-ul de la firma mea de hosting sau unde am eu webhostingul, cum pot rezolva si eu acest bug sau problema ? Folosesc IP BOARD 3.4.5
 5. Pentium® 4 CPU 3.00 GHZ (2 CPUs), 3.01 GHZ, 2.00 GB of RAM Placa video 512 MB Nvidia GeForce 7300 GS Placa sunet: 5+1 C-Media PCI Audio Placa baza: Gigabyte – GA-VM900M Pretul este: 800 RON Negociabil maxim 750 RON Poze si demo la cerere.
 6. Multumesc frumos. Pot sa iti mai spun ceva in acest topic, ca sa nu mai deschid altul? Daca se poate raspunde aici ar fi perfect, daca nu fac un new topic. M-ar interesa si pe mine Top10 user, adica sa apara pe index-ul forumului cine are cele mai multe posturi. De exemplu:
 7. Folosesc versiunea IP.Board 3.1.1, si vreau sa fac cum este in phpbb3 parteneriatul. Am urcat o poza, sa o vedeti cum doresc, nu vreau sa fie ca in poza respectiva, vreau sa fie cum este thema actuala de pe IP.Board. Edit: Daca se poate sa-mi spuneti care-i footer-ul in IP.Board, in Look & Feel, poate o sa rezolv singur, nu stiu cum se numeste mai exact templatul. Pe phpbb3 se numea overall_footer.html
 8. Salut, As vrea sa va intreb si eu cum pot adauga un script de parteneriat in footer, sau undeva sa pot pune reclame la alte siteuri care au devenit parteneri cu noi. De exemplu cum era la phpbb3, cum are toata lumea in footer, grup creeat cu "parteneriat". Daca nu am fost prea explicit, va rog sa-mi spuneti sa revin cu o imagine despre cea ce doresc.
 9. Suneti-mi si mie cum pot face ca acest script sa poata mearga pe forumul meu: <a href="http://www.gametracker.com/server_info/91.200.99.25:27015/" target="_blank"><img src="http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.200.99.25:27015/b_350x20_C692108-381007-FFFFFF-000000.png" border="0" width="350" height="20" /></a> Nu mi-a mers niciodata acest script si am cautat in forumul vostru si nu am gasit asemenea probleme la nici un user. Astept si eu rezolvarea. Multumesc Anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.