Jump to content

cEsZaR

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

cEsZaR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. NOU* Cele 4 domenii + hsarea.com [ valabil pana pe data de 22.02.2010 ] + un host [ valabil pana pe data de 22.01.2010 ] la pretul de 8 euro pe vodafone ! Astept raspunsuri !
 2. pai nu e la fel ca la XP bios-ul la WIN 98 si e COMPAQ laptopul ! Am sa incerc si revin cu reply !
 3. Se poate un raspuns astept de mai bine de 3 zile
 4. Daca vrei le las mai ieftine tinand cont ca astept si un raspuns la problema cu WINDOWSUL 98
 5. Nu vrea nimeni?Chiar asa mari preturi sunt? !
 6. Va rog eu mai imi raspunde cineva ca am nevoie urgenta pe zi ce trece va rog mult !
 7. Domenii de vanzare(Fara Host) [*] statezone.net valabil pana la 30.12.2009 [*] aradzone.com valabil pana la 12.02.2010 [*] ursuletulmeu.com valabil pana la 2009-09-09 [*] povesteamafiei.com valabil pana la 2009-09-13 Pret:10 euro ( toate ) / Primele 2 domenii cumparate de la Domenii.Eu , celelalte 2 domenii cumparate de la IPVHost.Com ! OFERTA !!! Cine cumpara 3 domenii din cele 4 de mai sus , primeste celalalt domeniu ramas gratuit + un script Mafia + O invitatie FileList De vanzare pachetul: [*] http://ces.areazone.ro/'>http://ces.areazone.ro/ [*] http://ces.areazone.ro/'>http://ces.areazone.ro/forum [*] http://ces.areazone.ro/'>http://ces.areazone.ro/frags In caz ca nu merge vizitat , inseamna ca WAMP-ul de pe PC-ul meu personal a fost oprit deoarece tot ce vedeti la adresele acelea este hostat la mine pe calculator!Pentr ua le vedea in caz de a fi picate,contactati-ma la ID-ul: ceszar_te_iubeste Pret Pachet: 25 euro (Super Oferta) Verificati Aici cat costa tot ce este pe http://ces.areazone.ro/'>http://ces.areazone.ro/ si judecati la rece cat de ieftin vand ! De vanzare script-urile/site-urile: [*] Mafia Assassins ( 8 euro scriptul ) [*] Mafia (PvN) ( 8 euro scriptul ) [*] Roll Playing Game ( 15 euro scriptul ) [*] Site-uri Flash ( 12 euro un site ) De vanzare cont de BiteFight: Vand cont de bitefight cu doat 15 euro.Pentru a vedea ce contine contul urmariti linkul urmator => http://img194.imageshack.us/i/bitefight.png/ Mai multe despre ce pot face: Servere de Counter Strike ( FULL ) , Addonuri Counter Strike , CFG-uri , Editez Pluginuri , Creez forumuri , Creez Site-uri , Ajut la erorile de aproape orice fel si multe altele,doar la ID-ul: ceszar_te_iubeste sau mailul: ceszar_te_iubeste@yahoo.com Pret: De la 2 euro ( pornind de la CFG ) pana la 50 ( Creare de forumuri + Site-uri ) (Super Oferta) Toate tranzactiile se fac pe reteaua VODAFONE Oferta este LIMITATA Contactati-ma la ID-ul ceszar_te_iubeste pentru mai multe detalii sau pe mailul: ceszar_te_iubeste@yahoo.com
 8. Am verificat man.Nu apare driverul ! I-am dat REMOVE ca prostu` !
 9. Pai de aici am dat REMOVE , dar nu acum atunci ca numai citea cd-urile! (((( astept alte sugestii va rog e cat se poate de urgent !
 10. Am specificat ca am sters din greseala DRIVERUL CDROM !!!
 11. Am win98 pe el , e un laptop foarte prost si am uitat sa spun ca am sters din greseala si driverul de CDROM ! Edit: Am sters Driver Displays si nimic !
 12. Nu pot porni calculatorul decat in safemode. La o incercare de pornire normala ajunge pana la Autoexec.bat (ultima linie scrisa este path:\......), dupa care ecranul se "face" negru si "clipeste" o liniuta alba in colt. Rezolutia in safe mode este 640*480 si nu o pot schimba. Cineva mi-a zis ca e de la placa video (drivere ceva...), dar nu il pot reinstala in safemode. La meniul de Win 98 start am incercat si cu optiunea step by step, dar si asta "crapa" dupa ce afisa "DEVICE=C:\WINDOWS\DBLBUFF.SYS". Incerc sa-l fac de 2 saptamani cred !! VA ROG HELLP
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.