Jump to content

ItAssistant

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

ItAssistant's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Echipa ItAssistant isi propune sa ii premieze pe cei pasionati de Calculatoare si care doresc totodata sa ii ajute si pe altii. Concursul consta in realizarea unui tutorial ( atat parte video cat si parte text ) care va fi postat in cadrul siteului. Tema tutorialului trebuie sa fie una legata de domeniul IT. Nu impunem un subiect anume, singura conditie este ca respectiva tema sa nu fie deja tratata pe site. Premiile oferite sunt : - Locul 1 : 100 RON + domeniu .info + hosting - Locul 2 : 50 RON + domeniu .info + hosting - Locul 3 : domeniu.info + hosting Pentru mai multe informatii accesati http://itassistant.org/concurs Succes !
 2. Salut. A fost adaugat un nou utilitar pe site-ul nostru, un evaluator de site-uri web . Scriptul va evalua un site web pe baza a 20 de criterii obiective si la sfarsit va oferi un punctaj site-ului respectiv, relativ la maximul de 100 de puncte. De asemenea, odata cu nota,iti vor fi oferite unele sfaturi practice care iti vor ajuta site-ul tau sa progreseze. Asteptam feedback-ul vostru.
 3. Salut. Scriu acest mesaj pentru a va tine la curent cu evolutia site-ului www.itassistant.org De la ultimul mesaj au fost adaugate tutoriale noi despre html si css, a fost creata o sectiune noua cu tutoriale despre routerele cisco si am invatat sa monitorizam reteaua atat in Linux cat si pe Windows, si multe altele. Am adaugat o sectiune noua ce contine cursuri de la MIT cat si o rubrica ce contine intrebari pregatitoare pentru interviuri de programare, continand deja intrebari pentru C si Java. Asteptam sugestiile sau comentariile tale si suntem oricand dispusi de a colabora cu voi ! O zi buna.
 4. Salut. Nu ma deranjeaza deloc. Atat timp cat nu modifici continutul video al tutorialelor, le poti folosi in orice scop. Avem 8 tutoriale noi : - Cum functioneaza atacurile buffer overflow - Cum recuperezi date sterse de pe un stick USB in Ubuntu - Cum sa creezi un buton in Photoshop - Testarea configuratiilor de retea: ping si traceroute - DocBarX Ubuntu – Bara de programe ca in Windows 7 - Cum putem sa folosim diacritice in Ubuntu - Conectare FTP in terminal in Ubuntu - Animatie care simuleaza apa in GIMP
 5. 8 tutoriale video noi : - Cum iti creezi un avatar in photoshop - Instalare Ubuntu in VirtualBox - Cum postezi un articol nou in Wordpress - Cum schimbi templateul blogului in Wordpress - Cum sa iti creezi un userbar in photoshop - Retea bridge in Virtualbox si transfer de fisiere - Cum instalezi Windows 7 de pe USB - Cum instalezi Linux de pe USB Enjoy !
 6. Avem tutoriale video noi. Printre ele se numara urmatoarele : - Cum sa cresti viteza de rulare pentru Windows 7 - Comenzi uzuale in Linux pentru lucrul cu fisiere - Cum inregistram emisiuni radio in Ubuntu - Personalizarea interfetei grafice pentru Root Mode - Cum trasformam un fisier .doc in format PDF - Cum sa downloadezi video de pe YouTube - Creare formular folosind HTML si PHP - Lucrul mai usor cu interfata grafica din Ubuntu - Utilizarea eficienta a comenzii history in Linux - Creare cub cu Compiz in Linux
 7. Salut. Avem 3 tutoriale video noi : - Drive-uri virtuale cu Daemon Tools - Conectare prin SSH fara introducerea parolei - Integrarea filmelor de pe YouTube in format HD Sper sa va fie utile.
 8. Avem doua tutoriale video noi : - Utilizarea comenzii find in Linux - Logare simultana de pe mai multe ID-uri de Yahoo Messenger
 9. Un nou tutorial video despre redirectarea de input/output pe Linux. Sper sa va fie util !
 10. Salut. Avem 3 tutoriale video noi : Introducere in PHP Eliminarea efectului de ochi rosii din poze Introducere in HTML
 11. Salut. Am ales versiunea asta pentru ca oricum butoanele cu categorii o sa se intinda pe 2 linii in viitor. Logo-ul are o mica tenta de albastru, dar foarte putin. Ce culoare consideri ca ar merge in logo ? De asemenea, au fost postate tutoriale video noi. Mentionez urmatoarele : Configurare manuala IP in Windows 7 Conectare prin Putty si WinScp la un server Acces la server prin SSH si SCP in Linux Cum sa instalezi un forum – PHPBB Cum sa instalezi un blog – Wordpress
 12. Salut, gaby. Merci de apreciere. Am tintit spre un aspect mai sobru, dar in acelasi timp 'Web 2.0' like. Suntem totusi deschisi la sugestii. La ce te gandeai mai exact ?
 13. Salut. Ai nevoie de tutoriale pentru un anumit domeniu ? De ce nu www.itassistant.org ! Va oferim un blog updatat in mod regulat, ce contine tutoriale video variate, atat pentru Windows cat si pentru Linux. Ne dorim sa acoperim o gama cat mai variata de tutoriale video, de la Networking, Servere, Securitate, la Programare sau OS tweaks.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.