Jump to content

B.B.S

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

About B.B.S

 • Birthday 12/30/1993

Contact Methods

 • Yahoo
  bebeto_boy93

Profile Information

 • Location
  Caras Severin
 • Interests
  Sa imi repar PC-ul:))

B.B.S's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-1

Reputation

 1. O sa ma jok si asa, cu latenta...nu e o problema asa de mare numai ca ma gandeam ca se poate rezolva... .Multumesc tuturor pentru raspunsuri
 2. Man, am facut downgrade si nu a mers, am facut downgrade si cu mozilla...la fel si acolo
 3. Nu a mers am facut downgrade si cu flash player 9 si cu 8 si cu 7, dar degeaba .
 4. Mai mult ca sigur asta este .... acum fac si eu un downgrade :> si revin cu un raspuns!
 5. N-am stiut ,oricum Explorer`ul utilizeaza mai putin procesorul decat Mozilla...asta ma enerveaza .Am instalat si Opera, acolo imi utilizeaza procesorul 80-90% si face asta numai cand intru pe site-uti cu animatii, bannere etc. care utilizeaza flash playeru` si asta ma face sa cred ca ar putea fi de la flash ,voi ce credeti?
 6. Nu imi vine sa cred, daca ma joc in Internet Explorer procesorul e utilizat mai putin, cam 50-60% si merge bine , iar daca il pun pe bara nu imi utilizeaza procesorul deloc...pe cand mozilla il utilizeaza ca IE cand sunt in joc ...deci nu este de la internet sau de la componente, am facut si un print screen ca sa intelegeti mai bine : Mai aveti pareri?
 7. Am 1GB ram DDR2 si procesorul AMD Sempron 1848 MHz 2600+, dar nu este de la pc mai mult ca sigur pentru ca imi mergea bine pana acuma....am pornit mozilla si in safe mode si tot asa face , iar lucrari nu am vazut sa e faca in zona. ...sa fie oare procesorul stricat??? pt ca as putea sa il schimb, mai am unul de rezerva App...nu numai mie imi merge greu cand ma joc pe hi5...am un prieten bun care are aceeasi problema, dar restul care ii cunosc si sunt pe clicknet le merge bine
 8. Am bagat ultima versiune de flash player si tot nu merge ...eu nu mai am idei ,voi mai aveti?
 9. Da, imi merg toate browserele, iar daca ar fi de la placa de retea sau de la modem banuiesc ca nu ar merge deloc ,si mai am o problema...nu styu sa intru in safe mode cu mozilla .Am facut si un test de viteza aici. Mozilla merge greu doar cand ma joc pe hi5 si daca stau bine sa ma gandesc ar putea fi de la flash player ...o sa bag o versiune mai noua si revin cu un raspuns!
 10. Am incercat cu ccleaner si nu merge, apoi am reinstalat mozilla fara nici un fel de plugin si tot nu mergea ....apoi am reinstalat xp )si tot asa face...iar in safe mode nu imi merge netu'.Mentionez ca am net de la clicknet si lagul la cs tot cam asa il aveam 50-60, dar nu imi mergea greu....acum e de groaza, nu ma pot juca deloc pe nici un server alte pareri mai aveti ?
 11. Imi cer scuze de double post, dar m-am gandit ca un Print Screen ar pute ajuta
 12. Buna, de vreo 3-4 zile cand intru in mozilla imi merge foarte greu pc-ul si nu styu de ce...am tastat comanda alt+ctrl+delete si la procesul firefox.exe este utilizat procesorul 90-100% ,daca nu intru in mozilla procesorul are doar 10% maxim....problema nu ar fi asa de mare numai ca ma jok mult pe hi5 si merge foarte greu si la Counter Strike face la fel...am lag 60:|, ma scoate din minti.Aveti vreo idee care m-ar putea ajuta? MULTUMESC!
 13. Poi nu am mai facut niciodata, dar m-am informat de pe net cum se procedeaza pas cu pas dar mai este o problema...daca se stinge in timp ce bag biosul )Oricum o sa ma risc....Revin cu un raspuns
 14. Pana la urma ma ajuta un update de bios? sau sa schimb pasta la procesor...
 15. Da...am incercat si nu merge apoi le-am bagat in fiecare slot si tot se stingea.La service am fost dar am mai zis...depozitul de calculatoare din zona mea a dat faliment si de aceea as vrea sa il fac singur dar pana la urma nu am incotro.Ce parere ai, sa schimb pasta la procesor?sau sa fac un update la bios? ?Poate ajuta la ceva
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.