Jump to content

FirstPixel.info

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

FirstPixel.info's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. pai intre primele doua, e diferenta intre umbre. prima are umbra, a doua nu. intre urmatoarele, prima are reflectia de alb si peste sageata, a doua nu. daca doresti, iti dau psd-ul/png-ul, si le poti folosi pe site.
 2. multumim dorim, ca, in macar o data la 3-4 zile sa adaugam un logo/layout free . Mi se pare o idee buna...
 3. S-au adaugat logo/layout FREE, la sectiunea "Free Stuf" !
 4. m-am gandit si eu la asta... cred ca o voi pune in aplicare.
 5. o parere ... cum merge mai bine ? cu sau fara efectul acela de umbra despartitaore, verticala ? cu sau fara ? http://img690.imageshack.us/gal.php?g=firstpixelfara.png
 6. am terminat sper sa placa lumii;)) nu am vrut sa fie prea incarcat...simplu si frumos:D
 7. faza e ca : partenerul meu a facut logo-ul, si nu mi-a dat si PSD-ul, ca sa il pot modifica, mi-a dat doar png-ul cu fundal. Acum astept sa vina acasa, sa mi-l deie:D si o sa il pun:D
 8. scuze de dublu-post acum am vazut mesajul lui gaby. da, adevarat sunt constructive, aproape orce critici, cat timp nu sunt rautacioase. eu le-am luat ca drept sfaturi/critici constructive, chiar daca, cate-odata erau putin mai rai;))
 9. multumesc, la fel. up, am revenit cu preturi fixe + avantaje + o noua tema.
 10. 1.la web design, tot timpul ai de invatat 2. site-ul inca nu este gata (in totalitate) 3. inca nu avem preturi pentru ca nu ne-am gandit inca la preturi fixe, intre 4-10E 4. spre surprinderea ta, poate, "afacerea" aceasta, merge destul de bine:)
 11. da, il stiu pe relu destul de bine el face design de ceva vreme eu, am spus de 1000 de ori, mai am multe de invat, dar nu imi plac cei care se baga in seamna, si sunt parareli cu subiectul. Eu fac de 1 an jumate, iar partenerul meu de 2 ani. Noi doi la un loc nu avem ani si nici experieta lui relu, deci nu imi veni cu dinastea iti urez o zi buna, si te rog sa nu te mai bagi in seama. mersi .
 12. imi plac foarte mult critici care vorbesc pe langa subiect 1. nu e doar un fundal si un text 2. e un logo care se tine bine minte 3. daca te uiti mai atent, este foarte, si cand zic foarte, ma refer la FOARTE finisat 4. bat cum nu bate dracu 5. daca esti asa critic, ma refer la amandoi, ma gandesc ca sunteti si voi pasionati de aceasta arta, si va rog sa imi reproduceti acest logo 6. pe foaie si cu creion sa facut la proiectare eu zic sa il reproduceti as fi tare incantat daca l-ati reusi. dar cu tot cu finisare. 7. still waiting ...
 13. ce intelegi tu printr-un logo ? acel logo, este sigla noastra, nu am vrut ceva complicat/sofisticat. Pentru un logo care sa tina, sa intre in mintea oamenilor, trebuie sa fie serios/simplu, dar pe placul tuturor. Acesta este un logo mai simplu, cu efecte delicate, serios, si intra in mintea vizionarilor. deci, gresesti aici .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.