Jump to content

Brigante

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Brigante's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

  1. Din ce mi aduc aminte n am umblat si n am instalat nimic. Am sunat azi la rds si cica sa i sunt cand imi mai face prob...sunt curios sa vad care e problema.
  2. Versiunea e ipv6 si de conectat ma conectez direct prin cablu. Internet am (nu stiu daca am voie sa fac reclama) de la firma cea mai mare de servicii de genu asta de la noi care vrea sa puna monopol pe piata.
  3. Salutare ...am atasat niste printuri cu problema mea si cu event logger u in care mi ai zis sa ma uit. cred ca e ceva de la ip(Your computer was not assigned an address from the network (by the DHCP Server) for the Network Card with network address 0xC80AA97439A0. The following error occurred: 0x79. Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (DHCP) server.) dar nu mi dau seama ce e pt ca n am umblat la nimic. Multumesc frumos
  4. Salutare. Sa va spun pe scurt cum sta treaba...dau connect la internet...merge un timp (cam 1-2 ore) dupa care daca vreau sa deschid alta pagina de net sau sau sa intru pe alt id de mess nu functioneaza. Degeaba dau reset la conexiune, scot cablu, dau disable sau enable la net...e ca si cum as avea numa o sesiune de internet dupa care tre sa dau restart la pc.
  5. Si cand e comutat pe off e inchis beculetul....ce ma deranjeaza e ca nu l pot inchide.....acum m am obisnuit . nu mai e asa enervant.Multumesc frumos pentru timpul acordat.succese
  6. Pai am intrat si in bios dar nu vad nimic......cu toate ca nu afecteaza cu nimic performanta pc ului (cred) e destul de enervant .imi sare beculetu asta exact in ochi. Uite gaby ti am atasat un print cu placa de retea(atheros AR8152 PCI-E fast ethernet) si dispozitivul wireless (RLT 8191SE) sincer nu am prea multe cunostinte de it dar n ar trebui sa fie aceeasi versiune la amandoua? poza:
  7. Din pacate am incercat fara nici un rezultat....sa fie o problema hardwere?
  8. m am uitat pe forum la toshiba si mai vb oameni de niste conflicte intre drivere dar eu pe toate le am luat de pe site de la toshiba...nu vad de ce ar fi probleme.
  9. Salut. Din pacate acest model nu are....e ciudat.
  10. Asa cred. Am testat wireless ul si functioneaza.Dar nu stiu de ce ramane deschis. Am dezinstalat si placa de retea si tot ce tine de wireless si degeaba, ledul ramane aprins.
  11. Salutare.De cateva zile am observat ca la laptopul meu Toshiba satellite L645D S4030 s a aprins beculetul de la wireless (e de culoare portocalie). Am incercat combinatia de taste Fn+F8(F8 e pt wireless) pt a inchide wireless u dar degeaba.Am reinstalat si windows ul (win 7) si degeaba. Cand deschid laptopul se deschide automat si beculetul de la wireless. M am tot uitat dupa un soft pt function key s dar degeaba.Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.