Jump to content

andea_lucian_92

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

andea_lucian_92's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

 1. http://www.odys.de/web/tablet-pc_loox_de.html acesta este linkul spre siteul producator
 2. vand tableta de fabricatie nemteasca, processor 1.2 ghz, 512 mb ram, 4 gb memoria ei si suporta card pana la 32 gb, ecran 7 inch, este noua nouta in cutie si are toate accesoriile. pret 380 lei. sau schimb cu diverse obiecte
 3. anuntul este valabil adresa de email este andea_lucian_92@yahoo.com
 4. vand saxofon Guban in stare buna. saxul este original are seria de fabricatie pe el. Il vand deoarece nu ma pricep la el si sta degeaba aici in casa. are cutie de transport, mustiuc, platina. pretul este de 450 ron sau la schimb cu alte obiecte.
 5. nu am putut sa le repar pe acelea ce au fost la boxe, am fost la un magazin si am gasit kit-uri intregi de medii si inalte. o sa cumpar din alea si o sa vad daca se aude ok cu ele.
 6. salut! am doua boxe Raveland,din cate am citit sunt destul de bune, am o problema cu ele, chestiile alea doua de inalte si medii nu functioneaza, le-am desfacut si am vazut ca aveau cv condensatori pe ele dar erau arsi adica topiti.o sa atasez o poza cu modelul de boxa sa vedeti despre ce este vorba. oare ce as putea face? trebuie sa cumpar din alea noi? unde gasesc? chiar as vrea sa le fac pentru ca mai am o pereche de boxe Liquid Power dar nu sunt bune de nimic, nu se aude deloc bine... ma iertati daca va deranjez cu acest post...
 7. am un laptop HP 620 si are 2 gb ram...as vrea sa cumpar o placut de 4 gb sa ii fac un upgrade are ddr3 1333 Mhz....ce firma imi recomandati? Kigston sau Corsair? dar la procesor as putea face un upgrade?
 8. salut. trebuie sa dau un test pana maine, este cu conectorii logici...nu am avut timp sa ii invat...ma puteti ajuta careva? am testul intr-un document word. ma puteti ajuta? atasez fisierul test.doc
 9. nu pot face sa isi ia din ram? sau sa ii fac cv overclocking
 10. tocmai am instalat 18 wheels of steel extreme trucker 2,se sacadeaza ft tare! m-am uitat la cerinte si cere procesor pentium III de 800mhz,256 rami,si Video Card 32 MB 3D Video Card with T&L and DirectX 8.1 compliant video drivers. eu am un laptop hp 620,placa grafica Mobile Intel 4 series express chipset family,2 gb ram si un procesor t3000 dual core 1.8 mhz.... care sa fie problema?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.