Jump to content

HiTech

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

HiTech's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Asa da , mersi mult . Mai am o intrebare daca se poate.. De cand am schimbat webhostul imi apar aceste erori in acp : ce pot facE?
 2. dimensiunea (KB) ... Citeste inainte sa postezi
 3. Noii useri nu primesc e-mail.. Am fqt cont de email special gen no-reply. dar cand pun in e-mail set-up si fac cont nu primesc nimic. oare trebuie sa pun si parola pe undeva?
 4. Cum maresc marimea(size) la avatarele membrilor pe ipb ? am cautat in system -> members dar scrie doar de dimensiune si tip..
 5. ACP -> Membri -> Custom profile fields , si pui acolo care vrei SS:
 6. NEW: Am facut in cele din urma un header dar cand modific in css , nu se salveaza ( cel putin asa cred, apare ca se salveaza , dar pe forum nu e nici o schimbare ) !!
 7. asa apare . astept 2 3 secunde si se opreste Mentionez ca hostul a fost mutat recent, Am schimbat webhostul.
 8. la teme ma refer ... template ? folosesc google chrome
 9. Cand dau sa importez un set de imagini .xml... sta 1 secunda si apoi da eroare . ( eroare la browser ) deci se opreste pe la 10% . Si zice conexiune pierduta etc. La import template merge dar nu merge la imagini. 2. Nu stiti unde gasesc niste headere gen : gaming , mai multe jocuri , etc. Raman dator , dimensiunile astea. preferabil
 10. Am instalat hookul Profile Song pentru ipb 3.4.x , am respectat ce scrie in readme dar cand dau sa intru in user panel -> profile song imi apare : EDIT: Si-a revenit .. Nu stiu ce avea . sorry.
 11. 1. Dupa cum se vede in prima imagine , stiu sa pun iconitele.. Vreau sa fie casuta aia in care scrie textul *dreptunghiul. 2. versiunea la contact form e compatibila cu cea a forumului...
 12. Rezolvat... Am dat recache + rebuild si si-a revenit xd dak va puteti uita si aici
 13. La permisiuni , e setat pe show ... cum setam de obicei si nu am mai patit asa..
 14. Acum am observat ca atunci cand ma deloghez nu mai apar la forumuri thumbail-urile la posturi etc. Delogat: Logat:
 15. Cum as putea sa editez casutele de la ipb (promenu "header ) ca in imaginile urmatoare ? . multumesc. ca aici As mai avea o problema cu Contact Form. Cand dau sa intru in pagina apare o eroare .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.