Jump to content

Jmtsu

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Jmtsu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. deci hardul l-am schimbat si placutele de memorie.update nu am facut,cum se poate face ,am inteles ca poate fi si din bios.placa de e asus e p4p800s
 2. pai a mers si dupa nu-mi amintesc ce probleme a avut si l-am dus la service.dupa 3 luni a inceput sa se blocheze si am incercat sa instalez eu windowsul,si aici a inceput problema de mai sus.nu am shimbat decat hardul.
 3. dar l-am mai instalat pe alt pc si a mers..acum ce o fi avand? sa incerc cu alt DVD zici?
 4. deci iar problema incercand sa instalez iar windowsul ca imi dadea erori,mi se blocheaza la expanding files 0% sau 55% si dupa imi da eroare ca lipseste un fisier sau e corupt.Dvd-ul e bun,am facut teste cu UBCD la hd si memorie si e totul Ok,aveti idee ce ar putea fi?
 5. nu-i nimic,oricum nu-si au rostul comentarii care nu au legatura cu subiectul.bafta

 6. scz prietene,topikurile ce nu aaveau de aface cu subiectul principal au fost sterse de catre mine personal ca sa stii, pentru ca intelegi ca sunt unele arogante scrise la misto de ghost.tot respectul bafta.

 7. mersi mult,am facut testul pt memorie si pt procesor,nu mi-a gasit nici o eroare.nu inteleg ce poate fi si cand dau sa-l inchid sta putin mai mult decat ar trebui,cand il deschid n-am probleme,cred ca a venit vremea sa-l dau.
 8. ok,asta o sa fac maine.deci windowsul s-a instalat,am pus un W7 Ultimate clean pe x64.a durat ft mult,credeam ca nu se mai termina.mi se pare ca merge bine,dar uneori parca dureaza mai mult pana proceseaza cand dau o comanda ,ceva.
 9. Deci momentan nu am reusit sa descarc Hiren's Boot CD ,dar am incercat iar sa-l instalez si mi-am dat seama ca se instaleaza dar incredibil de greu!cred ca pe putin 2 ore trebuie,zici ca este blocat.Cam ce ar putea fi?
 10. il vede hardul,mai trebuie driver instalat?
 11. nu am gasit asta in BIOS,dar stiu ca are 2 GB DDRAM parca
 12. am incercat cu windows 7 ultimate de x86 si cu xp sp2 tot pe x 86,si mi se blocheaza inainte de faza cand trebuie sa aleg limba.hdd l-am schimbat pt ca la inceput cand deschideam pc -ul imi arata ca hard-ul este bad si sa fac back up sau ceva de genu si credeam ca asta e problema.mie la master nu-mi arata nimic,toate is trecute la Sata 1(hdd) si Sata2 (dvd-rom)
 13. salut,deci dupa cum spune si numele topicului am o problema cu instalarea.mi se bloca windowsul si am incercat sa-l instalez din nou dar mi se blocheaza dupa ce aleg limba si ramane asa cu ecranul albastru.la inceput cand arata toate datele despre pc imi spunea ca hdd e stricat.am cumparat altul si aceeasi problema ,se blocheaza,am incercat cu windows 7 si xp .am amd athlon 64x2 si hdd SATA ,trebuie obligat sa instalez versiune de windows de x64?cam ce ar putea fi?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.