Jump to content

alessya_georgia

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

alessya_georgia's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Buna. Am achizitionat de curand un laptop Asus K50IJ Series si as dori sa imi spuna cineva daca are bluetooth. Am cautat si nu am gasit nimic concret. Multumesc mult:)
 2. Mersi:). Mai incurcata decat sunt, nu cred ca pot deveni:))La mine in curs sunt prezentate oarecum sumar astea, iar ceea ce am intrebat nu scrie...Probabil trebuie sa le gandim noi la examen singuri. Si nici macar nu e o facultate cu profil de informatica...
 3. La echipamente digitale : calculatoare , telefoane...
 4. Da:-p, te-ai prins:). Si eu ma gandeam la substantiere pt ca am aflat ca inseamna solidificare... Insectele parca imi aminterc ca ar fi zis la un curs ca ar putea roade firele:))... Mai am niste nelamuriri la niste intrebari pe care le-am mai postat pe site si pe oricine intreb, nimeni nu stie cu certitudine... Tu ai luat?
 5. Mersi pt raspuns. Si eu ma gandeam ca toate, insa unul dintre ele nu este dupa cum spune intrebarea si habar nu am care e...
 6. Eu am de rezolvat aceasta intrebare pt ca este din propunerile pt un examen si am nevoie de un raspuns sigur si specializat. Mi s-a zis ca acel cablu prin care se conecteaza monitorul nu este Usb. Ca sa fiu mai clara, intrebarea suna in felul urmator: Ce nu se poate conecta pe un port USB? Iphone scaner niciuna din variante multiplexor monitor digital modem Ipod.
 7. Am gasit o intrebare despre riscurile la care sunt supuse echipamentele si nu stiu cum sa raspund. Nu reprezinta risc pt echipamente: -foc -vandalism -substantiere -radiatie electromagnetica -inundatie -insecte -furt
 8. Care din urmatoarele NU este echipament digital? -DVD -telefon GSM -Smartphone -RAID -PDA -Niciuna din variante -Netbook Chiar nu stiu care din ele nu este, pentru ca intr-un fel mi se par toate.
 9. Cand alegi un program software te gandesti la -raport pret-performanta foarte mare -gratuit -instruire necesara la nivel universitar -niciuna din variante? Am aceasta intrebare grila pt un examen. Voi care credeti ca este raspunsul?
 10. Buna, am si eu o intrebare.Monitorul digital nu se poate conecta pe un port USB?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.