Jump to content

Synapse

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Synapse

  1. BA DA ..este un anumit Daniel K care a "imbunatatit" softul de la creative cu mult si cu speranta ca el ar fi dat un release pe care eu nu-l pot gasi..vezi ca nu esti in tema? e acelasi daniel k care a facut softul de Sound Blaster Audigy SE -> Sound Blaster X-FI!
  2. Salut! am si eu nevoie de un driver pt o placa de sunet Creative Sound Blaster Audigy 2 Live Digital 5.1 (SB0220) pentru windows 7..cei de la creative nu-mi dau nimic si pe net nu gasesc deloc..va rog ajutati-ma.. Multam!
  3. Săptăm??na trecută Cooliris a ajuns la versiunea 1.9, rezolv??nd tocmai ce era deranjant! Acesta este şi motivul pentru care o prezint. Cooliris schimbă acum cu adevărat modul de a naviga pe internet, fără să ne mai fie frică să mişcăm mouse-ul. Au fost introduse patru moduri diferite de declanşare a ferestrei ?
  4. castile sunt in garantie..mai au 8 luni + garantie extinsa 1 an ...le schimbi chiar daca le strici tu...ok..castile....sunt 130 ron in magazin.. dati`mi oferte 80ron+... la 100 licitatia se incheie pe 10 aprilie ora 14:00... contactati-ma la 0749097110.. http://www.pcgarage.ro/casti/steelseries/s...eadphone-white/ acesta este modelul!
  5. nu am incredere in download...poate are scapari
  6. RDS > UPC! ... uite aici un exemplu!... megaupload.com
  7. 1. Scrieti about:config in Address Bar si apasati Enter. Acu uitati-va dupa urmatoarele: network.http.pipelining - setati "true" (2x click) network.http.proxy.pipelining - tot "true" (2x click) network.http.pipelining.maxrequests - setati la un numar mai mare, cum ar fi 30. Inseamna ca va lua 30 de requesturi o data. 2. Click dr. oriunde. Selectati New -> Integer. Numiti-l "nglayout.initialpaint.delay" si setati-l la "0". Acesta setare face ca browseru sa nu mai astepte o perioada de timp pana interpreteaza informatiile.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.