Jump to content

twinkle

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

twinkle's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Placa de baza este MSI G41M-P26 (MS-7592)
  2. Eu am instalat TEC 360, dar imi cere licenta si nu-l pot folosi..
  3. Am incercat sa schimb extensia dar apoi tot nu ma lasa sa vad poza, imi spune ca e corupta ori prea larga, ceva de genu...programu l-as lua dar trebuie sa completez nu stiu ce prostie de formular si chiar n-am chef acum, mentionez ca doar unele poze sunt in format tec, altele sunt in regula... Edit: Am aflat cum pot lua programu dar sunt 4 tip-uri si nu stiu pe care sa-l aleg sau care imi trebuie mie...
  4. M-am trezit peste noapte(asa cred, sper sa nu-i fi facut eu ceva fara sa-mi dau seama) cu unele poze pe care nu le mai pot accesa fiind in format TEC(TEC file) si nici nu stiu vreun program care sa poate deschide acest tip de fisiere, e posibil sa am vreun virus sau cum mama masii au aparut aceste TEC-uri la mine in pc...
  5. M-am uitat mai atent si eu am optiunea Integrated Peripherals iar apoi imi apare HD Audio Controller sau ceva de genu care e pus pe enable, mai am onboard lan care e pus pe enable, in rest nimic, front panel sau AC97... Update sau reinstalarea driver-ului audio am facut-o de jde mii de ori, nu cred ca asta e cauza. Nici primele zile cand mi-am luat pc-ul nu-mi mergea front panel-ul apoi mi-a intrat un prieten prin team viewer si mi-a bagat un driver special pt front panel, ar fi putut face ceva incat sa-mi mearga o perioada de timp iar apoi sa apara probleme cu microfonul?
  6. Multumesc mult ca incerci sa ma ajuti dar nu am aceasta optiune cu front panel...onboard settings...poate din cauza ca nu i-am facut niciodata update de bios de cand am luat pc-ul( il am de aproximativ 3-4 saptamani ). Mentionez ca nici nu stiu sa-i fac update ca altfel ii faceam...am trecut prin toate setarile din bios si n-am gasit nimic legat de acele setari din poza expusa de tine...
  7. Mie nu-mi apare microfonul frontal in optiunile driver-ului...am cautat si in bios si n-am gasit chipset config...poate din cauza ca nu i-am facut nici un update la bios?
  8. Pai eu am placa audio Via HD Audio. Daca ai timp te poti uita tu cu teamviewer sa vezi setarile audio?
  9. Exact, daca-l bag in spate merge fara probleme, dar cand incerc sa-l bag in fata nu-l recunoaste, castile merg la fel de bine si in panoul frontal si in spate. o sa ma uit acum prin bios sa vad daca am optiunea aceea.
  10. salut, ma chinui de ore bune sa gasesc o solutie pentru problema mea… nu-mi merge microfonul, adica mufa frontala nu-mi detecteaza microfonul, castile se aud dar mic-ul nu merge, l-am bagat si in spate iar acolo e totul in regula, nu inteleg care ar fi problema, acum cateva zile mergea ok apoi intr-o dimineata observ ca nu mai “functioneaza”. Daca ma puteti ajuta va rog mult?!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.