Jump to content

ZirboAlin-bogdan

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

ZirboAlin-bogdan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Va salut, am uni membri care daca posteaza nu le sunt contorizate acele posturi adica raman la acelasi numar de postari. ce se poate face?
 2. de 1-3 zile nu mai poate posta aproape nimeni in shoutbox. nu merge nici un buton din cele disponibile(smyley refresh...) care este solutia pt aceasta problema?
 3. nu merge nicicum!! in acp tot romana apare!
 4. da acolo am engleza aleasa dar in acp apare in romana!
 5. am pus pe engleza dar in acp tot romana apare! de ce? ce sa fac?
 6. prima problema era de la Minify CSS and JS care erau onn in cpu saving, dandu-le pe off s-a rezolvat problema! la partea cu limba... am pus air engleza si nu e nici o schimbare!
 7. salutare am muat siteul meu pe un vps datorita umarului mare de vizite , pe care hostul shared nu il mai suporta doar ca problema mea este ca: 1. nu se mai incarca css (sau asa cred) dupa cum veti vedea in imagine 2. nu mai pot edita temele , fiindca nu mai apare nimic, nici o pagina nici nimic in editor( dupa cum veti vedea in poza 2!) va rog ajutati.ma ! va multumesc!
 8. New Sesion of Insurgency

 9. am vazut pe unele forumuri ca au pe pagina de profil un fel de cover, ca si pe facebook. Cum se numeste acel mod sau cum se poate ajunge la acel rezultat! Aici aveti un exemplu:aici
 10. Salutare. As vrea sa va intreb cum fac sa apara grupurile la legenda in ipb \Mersi
 11. Da sa rezolvat relativ usor doar ca a durat pana ce m-am prins,era vorba de permisiunile fiecarui topic si categorii trebuiau sa fie copiate permisiunile de la categoria defaul,pt a putea fi citite,aceste permisiuni fiind singurele care nu se "potriveesc" la phpbb3--ipb!.Practic am copiat la toate forumurile si categoriile permisiunile de la categoria default data la instalare! Dar este alta problema acum,nu am reusit sa configurez logara prin fb! Poate da cineva un sfat?
 12. da e adevarat nu exista erori dar nu inteleg de unde survine acel inconvenient legat de topic...... cineva un sfat ... cv:|
 13. Bunaa tuturor am avut un forum pe platforma phpbb3 si m-am decis sa convertesc pe ipb am reusit acest lucru cu o caracteristica multumitoare dar problema care mi-a aparut este ca mesajele vechi( de pe phpbb) nu pot fi accesate(vizualizate) deoarece este oferita o eroare care indica faptul ca platforma nu stie ce mesaj sa expuna poate cineva sa ma LuMineZe:S Demo IPB PlZ HeLp
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.