Jump to content

tyger

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

tyger's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Astept parerile voastre despre http://www.CarteaRecordurilor.ro MS.
 2. Salut! Imi poti adauga id-u mr_emi2000@yahoo.com te rog ?? Daca ma poti ajuta cu niste raspunsuri

 3. DezmembrariBotosani.ro - Dezmembrari auto, Piese Auto Second-Hand. Se pot face si comenzi online piese auto SH: http://www.dezmembraribotosani.ro/dezmembrari-auto/Comenzi+piese, Astept parerea voastra despre site. MS.
 4. Nou! Facebook CHAT online pe FacebookMessenger.ro Un fel de Facebook mIRC
 5. Ms. Ma bucur ca iti place, astept si alte pareri.
 6. www.Videosap.com - Viral video, Un site de Videoclipuri virale Cele mai tari videoclipuri de pe net intr-un singur loc. Colectie de videoclipuri virale din toate categoriile. Cea mai buna selectie de video virale Te poti inregistra si cu contul tau de Facebook. Astept parerile / sugestiile voastre. Multumesc!
 7. Da, am sters cateva optiuni in incercarea de a elimina erorile si a incarca site-ul mai repede. Va multumesc pentru ajutor, sper ca acum nu mai sunt probleme. Pe aceasta cale va prezint Cretini.ro RSS Widget Tool gratuit pentru webmasteri. Widget-ul afiseaza intr-un iframe ultimele 5 filmulete publicate pe Cretini.ro cu ajutorul RSS Feed. Instalarea se face foarte usor inserand urmatorul cod html in locul unde doresti sa apara widget-ul. <iframe src="http://www.cretini.ro/widget/" style="width:250px;height:250px;border:none;" frameborder="0"></iframe> Continutul acestul widget se actualizeaza frecvent si este incarcat de pe serverele noastre (nu trebuie sa te temi pentru traficul tau). Mai multe detalii + demo pe http://cretini.ro/blog_detail/cretini-ro-widget-rss-feed-tool-13.html NOU! Multiple RSS Feed Jquery tabs - afiseaza ultimele filmulete de pe www.Cretini.ro , www.FAIL.ro si www.Captivant.ro intr-un singur tool <iframe src="http://www.tyger.ro/widget/" style="width:250px;height:250px;border:none;" frameborder="0"></iframe> Mai multe detalii pe: http://tyger.ro/www/291-multiple-rss-feed-widget-jquery-tabs.html
 8. Am scos acel modul in care afisa cateva videoclipuri pe prima pagina. Totodata am micsorat si dimensiunile pozelor thumbs de la 480x360 la 120x90, ar trebui sa se-ncarce mai repede si sa nu mai fie probleme.
 9. Ms mult pt review. Am sa incerc sa remediez problema.
 10. Nu stiu ce sa spun, la mine merge. Mai sunt persoane care au aceeasi problema? De curiozitate, spune-mi daca pe www.FAIL.RO si www.CAPTIVANT.RO intampini aceeasi problema.
 11. Ciudat, la mine a mers pe Xp cu - IE/Chrome si Firefox, pe win 7 la fel. @GodsOtherHand - cred ca ai probleme cu calculatorul/internetul deoarece filmulete sunt embed de pe youtube, nu vad de ce nu ti s-ar incarca. Mai are cineva probleme asemanatoare?
 12. Multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca-ti place.
 13. Pe viitor sunt sigur ca vor implementa si alte functii, care sa faca concurenta celor de la Yahoo.
 14. http://www.Cretini.ro - Cretini, Cretinisme, Divertisment online Cretini si cretinisme din Romania. Cele mai tari filmulete haioase, imagini amuzante, farse, poze stupide. Membrii inregistrati pot crea propriul blog, pot adauga filmulete si poze, isi pot crea playlist cu videoclipurile preferate si multe altele. Ceva pareri ?
 15. http://www.FAIL.ro - FAIL Video, Epic fails videos, Videoclipuri si poze fail - Razi pe saturate. Membrii inregistrati pot crea propriul blog, pot adauga filmulete si poze, isi pot crea playlist cu videoclipurile preferate si multe altele. Astept parerea voastra. Ms.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.