Jump to content

CristiMavrodin

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

CristiMavrodin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Dupa cum spune si titlul am o problema fu Forum Icons. Acesta problema apare doar atunci cand este setat 'Display : Replace the indicator icon' Pur si simplu nu se seteaza iconul,ramane iconul de baza al forumului. Cand este setat 'Display : Next to the forum' , iconul apare fara nici o problema. Ce am de facut? (Nu sa modificat nimic la hook)
 2. deci eu vreau doar cei din staff,cu acces sa apara automat ora/data si cine a modificat topicul,sti daca se gaseste vrun destept, sa imi dau seama cine a fost.
 3. As dorii daca se poate sa setez pe forum,in asa fel cand cineva editeaza un topic/post sa apara automat cine a editat acel topic/post si data/ora cand a fost editat. Este posibil asa ceva? Astept raspunsuri.
 4. facebook page nu este http://www.facebook.com/VirtualGamingRomania Si facebook connectul merge!
 5. As dorii sa adaug pe forum un button gen acesta: Gen pe www.Indu***.ro Am adaugat acel hook dar as dorii daca stiti , cum as putea face acest mesaj ca cel de la indun** , cand dai click pe 'apasa' sa ti sa deschida asta si cand dai click pe close sa apara 'Apasa'
 6. Dupa cum veti observa in imaginea de mai jos,am o problema cu shoutbox,acele dungi albe,nu as dorii sa imi apara. Daca stiti cum sa repar sau o versiune care nu are acel bug. Versiunea mea: 1.2.7 Imagine:
 7. tot nu merge. Si cu html de pe asta : https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/# cum ar trebui sa il adaug?
 8. da l-am activat. Asta ar bloca Facebook like box? Si daca da ,ce ar trb. sa fac sa apara acolo?
 9. Am o problema cu facebook like box, nu funtioneaza. Versiunea este v1.1.1. Niste poze sa vedeti problema: Poza(ACP) Poza(Forum) Astept raspunsuri.
 10. Am o problema cu Users ONLINE cat si cu staff members online. Daca detii gradul de Fondator poti vizualiza ce users/staff members sunt online, daca nu detii fondator si ai alt grad/member nu poti vizualiza users/staff online. Exemplu(fondator): Exemplu(member):
 11. Am o problema cu Newest Member,se actualizeaza cand vrea. De ex. astazi sau inregistrat 3 membri si al 2lea membru inregistrat a aparut dar al 3lea membru inregistrat dupa al doilea,normal ar fi fosta sa apara acesta, nu a aparut , tot al 2lea membru este la Newest Member. Si astazi este prima data cand a afisat , in rest nu afisa nimic,chiar daca se inregistrau membri noi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.