Jump to content

marculescumihai

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

marculescumihai last won the day on November 24 2013

marculescumihai had the most liked content!

marculescumihai's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Problema suna in felul urmator. Am de creat un script(script1.sh) ce va primi 2 argumente .( de exemplu scriptul va fi rulat cu : ./script1.sh "string" "/path/to/the/second/script2.sh") Scriptul trebuie sa seteaze o variabila locala VAR01 ce va avea valoarea egala cu valoarea primului argument primit.( conform exemplului VAR01 va avea valoare "string"). Al doilea argument reprezinta calea catre un alt script care va trebui lansat, in executie din interiorul scriptului creat. Acest al doilea script ( ca carei adresa o primeste primul ca argument) trebuie rulat din interiorul sciptului cu un anumit argument ("array"). Intrebarea mea : Cum apelez un script din interiorul altuia folosindu-ma de adresa primita ca argument de script1.sh si cum ii pot atibuii acestui al doilea script( script2.sh) un argument.Mentionez ca pot crea/modifica doar PRIMUL script( script1.sh)
 2. Problema suna in felul urmator .Am un prieten care din lipsa de ocupatie ( si sper eu dorinta de a invata) s-a "jucat" cu setarile din bios de pe laptopul sau .Nu am nici o idee ce modificari a facut dar dupa un reboot dispay-ul laptopului nu i se mai aprinde .Laptopul funtioneaza ,se aude hardul ruland etc. dar nu afiseaza nimic .Doar un ecran negru . Aveti vreo idee care este problema si mai ales o solutie la aceasta problema ?
 3. le-am lasat pe high,NU pe maxim.Normal ar trebuii sa merga fara probleme .Sa fie cumva de la windows 8 ? Am inteles ca nu e foarte bine optimizat pentru gaming si are destul de multe buguri in acest domeniu.
 4. Problema cu windows-ul piratat e ca nu stii ce iei pana nu il incerci .Stiu din experienta . O problema ar putea fi supraincalzirea.Daca pc-ul atinge o temperatura critica isi da singur restart.Iti recomand sa il cureti .Daca problema persista incerca sa cureti sistemul cu un antivirus( si poate si un keylogger blocker- de exemplu zemana) pentru siguranta.Daca nici asa nu merge incearca un alt windows!
 5. Am achizitionat de acum 2 zile acest laptop . Intrebarea mea : e normal sa imi mearga sacadat un joc precum nfs mostwanted 2012? ps: am facut ultimul update la directx, laptopul a venit preinstalat cu windows 8!
 6. Am inceput acest topic deoarece am citit destul de multe topicuri/forumuri etc cu legatura la durata de ,,viata" a bateriei unui laptop.Am doar o intrebare:daca il tin conectat la curent nonstop SCOT BATERIA SAU NU ?Va rog sa ma lamuriti si pe mine, pentru ca nu mai stiu ce sa cred!
 7. Stiu ca probabil ati mai vazut un topic de genul asta...dar totusi va cer ajutorul in legatura cu alegere unui laptop(gaming).Bugetul este de 3000lei. Stiu ca bugetul nu este prea mare ..vreau doar ce e mai bun in banii de care dispun! 2 modele care mi-au atras atentia sunt : acest Asus si acest Dell! Sincer m-as orienta spre Dell.Imi puteti oferi vreun sfat? Vreo varianta mai buna ?
 8. Astazi am reinstalat windows 7 si dupa instalare nu ma pot conecta la nimic de pe internet(facebook,mail,youtube etc).Imi apare urmatoarea eroare :Pagina web de la https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=ro&continue=http://www.google.ro/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.(aici e eroarea de la google) .Aveti vreoo idee care e problema si cum as putea sa o rezolv?
 9. Nu imi porneste downlodul cand vreau sa iau un torent.Mai exact nu pot sa il descarc in pc (urmand apoi sa-l deschid cu utorent si sa-l descarc propriu-zis).Pur si simplu nu porneste.Am incercat pirate bay ,filelist......... nimic! Vreo idee?
 10. Am rezolvat problema .Am dat compatibilitate cu windows xp SP3 si a functionat . Multumesc oricum de interes!
 11. procesor:intel®Core i3-2100 CPU: 3.10GZ Ram: 4GB Placa video:Nvidia Problema o am la TOATE GTA-urile.Chiar si la cele vechi gen Vice City!
 12. Am o problema majora cu orice tip de gta! Desi mouse-ul imi merge perfect in windows ( folosesc windows 7) cand intru in joc nu functioneaza. Nu pot sa dau click sau sa-l folosesc sa misc caracterul etc.Am reinstalat jocurile de mai multe ori si nimic.Am dat compatibilitate cu windows 7 si tot nimic ! Ceva idei ? Ce as putea sa fac ?
 13. Multumescu de ajutor ! Nu ma prea pricep si am preferat sa ma interesez decat sa dau banii aiurea!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.