Jump to content

Aveqetura

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Pretty good

About Aveqetura

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 03/16/1977

Contact Methods

 • Yahoo
  aveqe.tura

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Home Premium
 • Location
  Ploiesti
 1. Iti multumesc pentru lamurirea pretioasa pe care mi-ai dat-o ! Problema s-a rezolvat in mod placut si mi-am iesit putin din griji. Multumesc si raman profund recunoscatoare.
 2. Anul trecut, prin septembrie 2012, am cumparat un laptop de la un magazin - nu spun care. Respectivul laptop a avut sistem de operare integrat. Sistemul de operare cu care l-am cupmarat este Windows 7 Home Premium. Caracteristicile minime ale laptop-ului le aveti aici : http://www2.picturepush.com/photo/a/12469140/img/12469140.jpg Intr-o vreme, acum cateva zile, am fost nevoita sa restaurez sistemul, sa dau repornirea leptop-ului la o data anterioara, cand lucrurile mergeau bine. Inainte de actiunea mentionata, la caracteristici, acolo unde am pus o sageata si am scris "aici", imi arata ca
 3. De obicei eu arhivez tot ceea ce se termina in *.doc sau in *.jpg. Rareori arhivez ceva ce se termina in *.avi sau *.pdf. Uneori, intr-un document word, atunci cand scriu, inserez si fotografii, asa ca el devine mai "greu". M-am trezit odata ca am scris, am tot scris si pe urma am arhivat respectivul document. Cand am vrut sa-l transfer prin Transfer.Ro, am ramas ca la dentist cand mi-a spuc ca arhiva mea depaseste 1 GB.
 4. M-am chinuit putin pana sa ajung sa copiez toata povestea The Ballance Story din jocul The Longest Journey. Povestea in sine am reusit sa o traduc pe toata, dar imi da batai de cap un anume fragment : Cum ati integra, traduce acel Draic-Kin din text ? Ca eu m-am chinuit sa-i dau o semnificatie si nu am reusit pana acum. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
 5. Multumesc pentru atentionare. Imi cer iertare daca am parut incisiva. As dori sa imi enumerati totusi o lista de arhivatoare care sa fie gratuite (nu imi dati direct-link, ci numai numele arhivatorului) si care sa fie bune. PS. Am tot auzit laude la adresa Winrar-ului, dar eu nu gasesc deocamdata nimic de laudat la el.
 6. Am sa aleg titluri mai porivite pe viitor. Multumesc ca mi-ati atras atentia asupra acestui aspect si ca mi-ati explicat ce si cum. Observ ca actuala moda este de a deschide pentru fiecare problema in parte topic separat. Nu pot pricepe de unde lenea asta de a parcurge un topic intreg, unde un user sa-si expuna problemele avute si sa si le rezolve in cadrul Unui Singur Topic, dar... Unde-i lege, nu-i tocmaeala, am sa tin cont ca pe viitor, penru fiecare problema pe care o am sa deschid topic separat, alegand un titlu mai potrivit. Nu ati inteles ce vreau ! Da, am gasit si eu pe Yout
 7. In primul rand: Azi, cand scriu este 17 martie. De ce spun asta ?! Pentru ca ieri, 16 martie, am implinit 36 de ani. In al doilea rand : PC Troubleshooting este Singurul forum unde lumea Nu m-a ironizat pentru nestiinta mea, gasindu-mi si atribuindu-mi calificative nu tocmai placute citirii. In al treilea rand : Imi cer scuze daca stilul meu de exprimare e prea simplist sau daca nu imi gasesc cuvintele potrivite, dar nu sunt specialit IT ca sa ma exprim sofisticat. Caut sa ma exprim cat mai corect in Romana, deoarece am o mama care e profesoara de Limba Romana, acum pensionara. In al
 8. In imaginea de mai jos in patratul negru e evidentiata Bara de Unelte din Word 2007. Imagine : DirectLink in caz de poza e prea mica : http://i303.photobucket.com/albums/nn138/ArashiKigen/WORD1-1.png In urmatoarea imagine, in patratul negru e evidentiata Bara de Unelte din Word 2003. Imagine : DirectLink in caz ca poza e prea mica : http://i303.photobucket.com/albums/nn138/ArashiKigen/WORD2-1.png Intrebarea mea : Pot face Bara de Unelte din Word 2007 (am si Word 2010) sa arate la fel ca Bara de Unelte din Word 2003 ?
 9. Am inteles. Dar se poate ca filmul inserat sa apara ca pe un forum daca lucrez cu Word 2007 sau Word 2010 ? Daca nu - de ce nu se poate ? Detalii cat mai multe. Daca da - cum se face ? Vreau sa-mi spuneti pasii de urmat. Va multumesc anticipat. Un an nou cu bucurii si sanatate !
 10. Intr-un document word 2003 nu se poate ca filmuletul sa apara ca pe un forum de exemplu ? Pe un forum, daca are un pluggin integrat, filmul de pe youtube, sa zicem, apare ca o fereastra cu imagine, unde dai play direct. Nu se poate asa ceva si in word 2003 ?
 11. Multumesc tare mult. Mi-a fost de un real si mare ajutor. Se pune intrebarea : dupa ce inserez filmuletul cu ajutorul unei metode prezentata in acel articol, filmuletul poate fi vazut si de catre o alta persoana ? Adica daca trimit documentul in care am inserat filmuletul catre alta persoana, acea persoana va fi capabila sa-l vada si ea ?
 12. Imi poate da cineva o sugestie cum pot insera intr-un document scris in Word 2003 un filmulet de pe calculatorul meu ? As vrea o explicatie detaliata si babeasca. Multumesc in avans.
 13. Sa lasam chestiunea cu vrajile. M-am prins eu de miscarea ce trebuie s-o fac. Vreau sa stiu unde pot gasi filele salvate ale jocului., adica Saved Game File. Unde se salveaza jocul ?
 14. Clipul nu prea ma ajuta, pentru ca tot nu pot scapa de timpul prea scurt in care eu ar trebui sa realizez semnul corect. Mi se scurge timpul si nu reusesc decat un amarat de 25 % din semn sau 35 % in cel mai bun caz... Nu pot inainta in joc din cauza ca nu pot face semnul acela corect.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.