Jump to content

King2

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

King2's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Razboiul Regilor Razboiul Regilor este un joc multiplayer online cu actiune medievala. Se joaca in browser.
 2. A inceput era IV! Va asteptam pe jocul multiplayer online medieval de browser www.razboinici.com - Regii Apusului. Inregistrare: http://www.razboinici.com/signup.php Logare: http://www.razboinici.com/login.php
 3. A inceput Era III! Lupta si tu pentru a castiga titlul de Imparat al Apusului in cel mai tare joc medieval! Link: http://www.razboinici.com Inregistrare: http://www.razboinici.com/signup.php Logare: http://www.razboinici.com/login.php Enjoy!
 4. Va asteptam ca sa luati parte la desfasurarea razboiului pentru Imperiu din Era II! Luptati si voi pentru titlul de Imparat si puteti guverna apusul! Regii Apusului, razboinici.com. Pentru inregistrare: Aici Pentru logare: Aici http://razboinici.com/index.php Screenshoots:
 5. Era II a inceput pe 1 februarie. Enjoy!
 6. Regii Apusului este un joc de browser. Noua versiune este 1.1.0 Beta. Noua Era incepe pe 1 Octombrie.
 7. Jocul este vechi,nu l-am facut eu,l-am cumparat de la altcineva.Eu doar am perfectionat partea de php. Oricum,banuiesc ca este facut de la zero.
 8. "Regii apusului" este un joc multiplayer medieval pe care il poti juca online. Este un joc strategie. Face parte din categoria multiplayer medieval online games. La inceput esti stapanul unui satuc, dar, in timp, regatul tau va prospera si poti ajunge un mare conducator. Poti juca de unul singur sau poti face parte dintr-un clan. Jocul este 100% gratis. Pasul 1. Iti faci cont cu un nume de rege legendar care poate fi real sau inchipuit. Pasul 2. Iti aduni resurse si lucratori cu care sa construiesti edificii si iti aduni armata medievala. Pasul 3. Faci aliante, formezi clanuri si te ocupi de situatia politica a regatului tau. Pasul 4. Mergi la razboi si cuceresti alte regate sau stai inchis in castelul tau si te aperi. Daca nu stii sa pierzi poti migra in exil impreuna cu toti supusii tai. Important: Doar regatele puternice cu scor comparativ cu al tau pot fi atacate, celelalte regate mai mici sunt considerate nesemnificative si vor fi ignorate. Atentie! In acest joc timpul este comprimat. Fiecare zi trece in 5 minute asa ca cercetarea unei tehnici sau constructia unei cladiri, care in mod normal dureaza 3 zile, va fi terminata in 15 minute. http://razboinici.com Screenshots:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.