Jump to content

Kanthos

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Kanthos's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. E pentru vista! oricum, l-am downloadat iar pe interior sunt trei foldere: LA9, LAT, LCM; nu am inteles care e treaba cu ele. Am intrat in LAT si am vazut un fisier diferit de driverele normale (cele cu setup), e un .icc sau ceva de genul, care nu face nimic.
 2. Nu am ce modifica in setarile monitorului. Ce inseamna Generic Non-PnP Monitor? ar trebui sa imi arate numele monitorului meu?
 3. Nu imi arata aspect ratio in meniul monitorului, si nici nu stiu unde pot sa-l gasesc. La teoria asta m-am gandit si eu, doar ca nu stiu unde trebuie sa merg pentru a schimba ratio-ul. Apropo, am reinstalat si windows-ul si nimic schimbat.
 4. Nu ma ajuta prea mult ce spune, la sfarsit ii cere nv_disp.inf prin pm iar el ii multumeste, nu stiu cum i-a modificat fisierul. Pana sa ii ceara fisierul, am facut ce a scris el si aparent a modificat putin aspectul, dar nu multumitor; barile negre sunt mai mici si este mai putin distorsionat.
 5. Saturatia si hue sunt legate de culoare, ce treaba au ele? http://i.imgur.com/LGlve7V.jpg - poza cu monitorul.
 6. In in nvidia control panel am ales un costum resolution, asa am "fortat-o" Iti rezumez pe scurt ca sa intelegi: Ieri mergea 1440 x 900 (rezolutia nativa maxima a monitorului) iar acum nu mai merge, mi se vad doua margini negre si se vede incetosat. Monitor si placa video: Monitor Acer x193w Placa video Msi GeForce GT630 2048MB DDR3 PCI-E
 7. Am resetat setarile monitorului si am reinstalat si driverul de la placa video. Rezolutia 1440 x 900 nu se mai vede ca inainte, dintr-o data.
 8. "in poza ta nu vad rezolutia care ai ziso de 1440x900" Pentru ca nu mai apare. Nu stiu cum am facut, dar am "fortat-o" din nvidia control panel, insa nu se vedea bine. "umnla in setarile de la butoanele monitorului" Am facut deja asta, nu ma lasa sa schimb rezolutia. "pune o poza ceva, ca din " nu merge bine" nush cine se prinde carei baiu.." Si eu sunt confuz, daca imi spui ce poze sa pun eu le postez.
 9. O vede pe cea nativa; problema e de la monitor nu de la placa video.
 10. O pot schimba, dar nu se vede cum se vedea inainte. Eu cred ca monitorul nu recunoaste rezolutia maxima.
 11. Buna seara, intampin o problema cu rezolutia monitorului. Azi am deschis pc-ul si am vazut ca s-a schimbat rezolutia fara sa umble cineva la ea. Inainte foloseam 1440 x 900 si se vedea perfect, acum se vede distorsionat si imi spune ca rezolutia nativa e 1024 x 768. http://i.imgur.com/gzhsFR4.png - nu pot sa va ofer mai multe detalii pentru ca si eu sunt confuz.
 12. Palit Geforce GT610 2048MB DDR3 PCI-E -> ce parere aveti de asta?
 13. M-am hotarat pana la urma sa cumpar o placa video, dar pana in 40 de euro. Alegeti una doar de aici (apasati pe butonul "Preço" pentru a le vedea de la cele ieftine la scumpe) care sa fie compatibila cu placa mea de baza. (detalii aici) Voi afisa si detalii despre sursa si monitor daca va fi nevoie.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.