Jump to content

Dijamanta

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Dijamanta's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Astazi am mai facut un test la HDD si arata cam asa:
 2. Ai dreptate. Una am, de 2 GB HDD-ul l-am scanat si cica e in regula.
 3. Nu am folosit niciodata Ubuntu. Insa, nu are scuza. Daca pana acum mergea asa cum e, trebuie sa mearga iar. Ma streseaza faptul ca nu stiu daca are ceva stricat sau nu. Macar asa as schimba piesa si gata. (pasta termoconductoare ar putea fi de vina? ca nu am mai umblat la procesor de cand l-am cumparat)
 4. Multumesc. Cu rezolutia am incercat si eu, dar nu a mers.
 5. Multumesc Am un Seagate Barracuda de 120 GB. (ATA, 5400 Rpm)
 6. Eu zic ca da. Doar au mers pana in dimineata respectiva.
 7. PC-ul l-am luat in 2005, dar am schimbat aproape totul la el. Mai am doar HDD-ul vechi, sursa si carcasa. Configuratie: Intel Core2 Duo CPU E7600, 3.06 GHz 2GB RAM DDR2 NVIDIA GeForce 9500 GT Windows 7 x64 Am tot incercat sa aflu ce are, dar nu am reusit si am o oarecare experienta.
 8. Buna ziua. (eu nu prea sunt cu forumurile si sper ca postez intr-un loc potrivit, daca nu, imi cer scuze) De aproximativ 6 luni am niste probleme cu PC-ul. Intr-o dimineata cand l-am deschis, am observat ca sacadeaza, mai precis, se misca foarte incet. Nu greu, ci incet. Jocurile, ferestrele din windows, cand misc iconitele, chiar si cand face trecerea de la "Welcome" la Desktop, care cu o seara inainte mergeau fara probleme. Jocurile nu sacadeaza neaparat, dar se misca incredibil de lent. Parca m-as juca in reluare. Sunetul se aude intrerupt doar in Windows Media Player. In rest, se aude normal. Am reinstalat windowsul de mai multe ori si nimic. Am scos placa video si am sters-o de praf, dar tot nu si-a revenit. Intre timp mi se stricase si monitorul. Mi-am cumparat altul care merge perfect, dar Pc-ul tot nu vrea sa-si revina. L-am dus la o firma sa vada ce are si mi-au spus ca i-au facut teste placii video si ca toate sunt in regula. (nu pot sa inteleg asta). Ce poate avea? Este ceva stricat la el? Daca da, ce? Ce pot sa-i fac? Daca stie cineva, il/o rog sa-mi dea un raspuns. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.