Jump to content

SerbanIonescu

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

SerbanIonescu's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. "The Pink Mufa" este ocupata cu microfon La audio codec scrie ALC883/ALC662 Alte ideii? A si in bios cum trebuie sa fie bifat pt front panel HD audio sau AC97 Daca bifez HD Audio(cum este el de baza) nu mai merge front panel si daca bifez eu AC97 imi gaseste in Realteck ca am bagat ceva in mufa verde si in cea roz si nu este dar merge asa front panel.
 2. Salut prieteni. Am intampinat o problema.Cred ca am ars placa audio(defapt decat mufa verde)am o placa de baza m2v-mx se. Am lucraft la un amplificator si cred ca de la ala s-a ars.chestia este ca in driver mi-o gaseste daca am sau nu am jack-ul bagat.Ma rog asta este daca am ars-o pe aia verde.Intrebarea mea este daca pot sa o bag in cea albastra si sa o setez pe ea pt boxe. Nu vreau sa pun boxele in front panel.
 3. Salut toata lumea.Am placa de baza m2v mx se procesor AMD Athlon x2 4400+ de 2.3 Ghz Ram 3Gb la fregventa de 800mhz intrebarea mea este urmatoarea Ce este CAS,RAS,Cycle Time,Bank time etc Cum este mai bine sa le pun la cel mai mic numar sau la cel mai mare pentru performanta?
 4. UBCD este ultimate boot cd foarte bun am aflat cu acesta si ce nume are placa de baza (fastfame 8vtaa 8vtaa+ 8vtae 8vtma 8vtme) o sa incerc si Hirens Boot CD
 5. pai si test de placa de baza se face tot cu ubcd se face sau cu altceva
 6. Da am pus bine pasta am curatat mai intai procesorul si cooler cu alcol sanitar apoi am aplicat pasta si dupa am fixat bine cooler Mi-a mai venit o idee sa pun un buzzer. Bn nu am de unde face rost acum de un buzzer dar am pus niste casti si surpriza cand intru in bios se aude la 2 sec cate un beep. Cand deschid placa se aude un beep scurt si se mai aude si hard-ul cand lucreaza pana se blocheaza placa de baza dupa ce s-a blocat daca apas o tasta se aude un beepait mai puternic. De la ram nu cred ca are cum sa fie ca la ubcd a iesit bine testul.
 7. am luat o pasta la 15 lei am dat cu alcol sanitar si am curatat si procesor si cooler am pus pasta pe procesor dar degeaba tot asa face
 8. dar lamuritima si pe mn ce face mai exact aceasta pasta si dc este asa important sa o am?(acum plec sa cumpar una si revin diseara)
 9. Am mai uitat sa zic ceva, nu am pasta termo conductoare pe procesor si mi-e rusine sa o bag in service ca rad aia de mn Multumesc oricum GodsOtherHand chiar daca nu mai ajutat cu placa macar mai lamurit putin cu linux si cu ultimate boot cd( a si cu ocazi asta am aflat si ce nume are placa de baza. asta scrie la name motherboard fastfame 8vtaa 8vtaa+ 8vtae 8vtma 8vtme)
 10. scz pt dublu post dar nu mai ma lasa sa fac edit Am incercat cu ultimate boot cd la bios ok la hard este ok la memoria ram ok la test de procesor problema, cand am dat sa fac test sa blocat la fel cum se blocheaza si windows sau alt sistem de operare . deci este de la procesor? sau de la condensatorii de langa procesor?
 11. M-am intors cu niste informatii Cred ca nu are rost sa mai ma complic cu alte sisteme de operare ca degeaba cred ca este de la condensatori mare majoritate sunt umflati. Intrebarea mea este daca pot sa ii schimb si daca da nu cred ca o sa gasesc de 6.3v pot sa pun altii?
 12. Da am tastatura prin usb dar nu este de la ea pt ca am incercat si cu o tastatura prin ps/2 si tot asa face. si cu puppy si ultimatecdbootable o sa mai cersesc o data cd-rom de la un prieten:))
 13. am lasat flopy ca sa apara chestia aia cu f1 ca sa pot sa filmez tot si cu linux o sa mai fac un video sa vezi cum face, defapt nu pot sa butez de pe nici un stick. Stickul il gaseste dar nu vrea sa buteze de pe el. Si de bagat am bagat bine linux pe el ca pe pc meu merge. la safe mode se blocheaza cand ajunge parca la agp440.sys ( la fel ramane tastatura blocata)
 14. cred ca o sa incerc maine ca nu mai am cd-rom la mn dar am facut un video:
 15. cand porneste placa de baza scrie Procesor: AMD Duron 850MHz Memory: 16000(nush cat)Kb OK Primary ide etc deci la memory scrie OK o sa incerc sa probez memoriile la alt pc dar nu cred ca o sa am la cine pt ca toti au ddr2
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.