Jump to content

PaulL

Members
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PaulL last won the day on August 16 2015

PaulL had the most liked content!

About PaulL

 • Birthday 06/29/1997

Profile Information

 • OS
  Ubuntu 12.04 & Win7
 • Location
  localhost
 • Interests
  Web Design / Web Development / C++ .

Recent Profile Visitors

6,676 profile views

PaulL's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

17

Reputation

1

Community Answers

 1. http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-force-v4-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4790-3-6ghz-haswell-8gb-ram-1tb-hdd-nvidia-gtx-750-1gb-serioux-forcev4/pd/D0CTZBBBM/ Iti pui tu ssd.
 2. Nu cred ca-i prea buna ideea de a le folosi numele pentru comunitatea ta.
 3. Deci, am pus prima pagina ( este o pagina cu coming soon - pentru ca am wordpress-ul in lucru - ) index-ul si merge ok. Acum, vreau ca, atunci cand cineva intra pe www.domeniu.com/wordpress sau orice link diferit de index, sa il redirectioneze inapoi spre www.domeniu.com/ ( adica index ) . Pentru ca, daca cineva ghiceste link-ul unui post din wordpress, o sa-l il dea pe wordpress, si nu vreau acest lucru.
 4. Pentru ca in acel subfolder am si foldere cu css, js, imagini, si daca le mut pe toate in root tot nu imi ia css-ul,js etc. Edit: Am mutat index-ul in root apoi am modificat link-urile catre /foder/css/style.css etc. si merge. Multumesc mult. Mai am o intrebare, nu stiu daca e necesar sa descid alt topic. Cum restrictionez utilizatorii sa vada doar index.html? De exemplu eu am wordpress, si daca cineva intra pe oricare pagina din wordpress ( ghiceste link-ul ) sa il trimita inapoi spre index.html.
 5. Salut. Incerc de 3 ore sa stabilesc index-ul site-ului ( main-ul ) dintr-un subfolder. Index-ul pe care il vreau este in /folder/index.html, si incerc sa il pun main cand intrii pe site. Am incercat toate chestiile posibile, nu merge de nici o culoare. Cu directoryindex folder/index.html nu merge. Imi apare doar pagina html, fara css/js etc. Am incercat cu metode de redirectionare, nu merge nici asa. Hostul il am de la GoDaddy si este cu wordpress instalat pe el. http://i.imgur.com/5OMRze6.png Multumesc. p.s : daca intru pe site/folder/index.html imi apare cum trebuie.
 6. Am fost schimbat inapoi pe cea integrata. Am rezolvat treaba, avea nevoie doar de un driver, pe care nu il putea gasi singur..
 7. De ce nu imi recunoaste placa video? Din cauza adaptorului DVI-I - VGA?
 8. Merge placa video, nu se aprinde nici un led, nici un sunet, hardul e ok, chiar am fost instalat windows-ul.
 9. Cablul era conectat in portul DVI-I al placii video, prin adaptor. Mai exact adaptorul in placa video, iar VGA-ul in adaptor.
 10. Salut. Tocmai ce mi-am cumparat acest sistem : http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-adventure-intel-i5-4440-8gb-ddr3-1tb-hdd-gtx-660-oc-wi-fi/ Problema este urmatoarea: monitorul meu suporta doar VGA, iar placa video DVI-I, DVI-D si HDMI, asa ca mi-am cumparat un adaptor DVI-I - VGA. Initial, era pe placa video integrata, asa ca am intrat in bios si am schimbat-o pe cea dedicata (igfx). Dupa ce i-am dat restart, monitorul nu mai primeste semnal, si nici nu mai pot intra inapoi in BIOS sa schimb pe cea interna.. Pareri? Multumesc. P.S: Am incercat si cu HDMI, dar nu a mers, cred ca din cauza ca nu e driver-ul placii video instalat.
 11. Incepator, zic. Tine-te de treaba.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.