Jump to content

andypanda

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

andypanda's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Buna ziua. Ma scuzati ca postez din nou dar as mai avea nevoie de putin ajutor: Placa video pasiva sapphire ultimate hd 7770 care urmeaza sa apara ar fi buna pentru sistemul din linkul de mai jos, adica merita achizitionata, sa nu fie limitata. http://www.pluspc.ro/probabil-cea-mai-buna-oferta-dell-core2duo-ani-garantie-p-3771.html Multumesc pentru raspuns.
 2. Imi mai puteti da informatii 2 intrebari: 1. Eu nu stiu ce inseamna acel ramdac de la placi video. 2. Am observat ca majoritatea placilor video au un ramdac de 400 Mhz si a doua mea intrebare: De ce his iceq 5 hd 5770 are ramdac de 800 Mhz cand majoritatea placilor video au un ramdac de 400 Mhz? In linkul de mai jos se observa ca placa video hsi iceq 5 hd 5770 are ramdac de 800 Mhz; si cum am specificat mai sus vreau sa stiu de ce majoritatea placilor video au ramdac de 400 Mhz, iar acest his iceq 5 hd 5770 are ramdac de 800 Mhz. http://www.chip.ro/review/componente/8651-his-hd5770-iceq-5 Multumesc pentru raspuns.
 3. Buna seara. Am o intrebare: Imi puteti prezenta o placa video (de preferabi amd radeon) care sa nici nu fie limitata de urmatorl sistem: http://www.pluspc.ro/probabil-cea-mai-buna-oferta-dell-core2duo-ani-garantie-p-3771.html V-as ruga sa-mi recomandati. Multumesc pentru raspuns.
 4. Buna ziua. Am o intrebare: Am gasit ca HIS s-a infiintat in 1987, dar nu gasesc cand s-a infiintat SAPPHIRE. Imi poate spune cineva? Multumesc pentru raspuns.
 5. Buna ziua. Am o intrebare care nu prea este la locul ei. BFG a dat faliment. Falimentul unui producator de placi video survine o data cu luarea unei decizii nerentabile? Eu sunt foarte fan SAPPHIRE si HIS si intrebarea mea: Este posibil ca vreodata SAPPHIRE si HIS sa ajunga in pragul falimentului? Multumesc pentruu raspuns.
 6. Buna ziua. Ma scuzati pentru ca am deschis subiect nou. Am o intrebare: Eu sunt convins ca HIS nu produce placi video nvidia, ci sunt specializati doar pe placi video AMD RADEON. imu puteti confirma acest lucru? Multumesc pentru raspuns.
 7. Si pot sa inteleg ca este ok si procesor INTEL cu ATi?
 8. Buna ziua. Mai am o intrebare: Care dintre sistemele de mai jos este mai performant: http://www.pluspc.ro/dell-optiplex-740-amd-athlon-dual-core-5000b-p-3772.html SAU http://www.pluspc.ro/probabil-cea-mai-buna-oferta-dell-core2duo-ani-garantie-p-3771.html Multumesc pentru raspuns.
 9. Buna ziua. Se pot pune pe o placa de baza si ATI si NVIDIA? Si mai am o chestiune: pentru a ma convinge as vrea sa-mi aratati niste placi de baza AMD cu SLI si INTEL cu CROSSFIRE deoarece am observat pe unele forumuri cum ca AMD ar fi mai compatibil cu ATi decat INTEL cu ATI. Exemplele de ma jos: http://www.tomshardware.co.uk/forum/304069-10-intel-crossfire http://www.modreactor.com/english/Reviews/Test-ATI-HD-4890-1GB-CrossFire-AMD-Phenom-II-955-BE-vs-Intel-Core-i7-920/Page-7-Performance-Devil-May-Cry-4.html Multumesc pentru raspuns.
 10. Nu, eu as vrea sa stiu daca acele winfast ajuta la performanta, gasisem pe wikipedia ca winfast ar fi acceleratoare grafice dar nu am inteles, adica winfast este ceva ce ajuta la performanta sau este doar numele de cod pentru leadtek? Multumesc pentru raspuns.
 11. Mai am o intrebare: Jocurile actuale profita procesoarele cu 6 nuclee? Adica merita achizitionat un phenom Ii x6, intelul este mult mai scump de aici si intrebarea mea: Merita achzitionat un amd phenom II x6 si profita jocurile de el? Multumesc pentru raspuns.
 12. Si despre galaxy ce parere aveti? Se compara cu evga?
 13. Si leadtek este de calitate? Se poate compara cu evga?
 14. Buna ziua. As vrea sa-mi raspundeti la cateva intrebari, daca este cum cred eu, daca nu as vrea sa imi spuneti: 1-care sunt cei mai buni producatori pt. nvidia (evga, leadtek) si amd radeon (sapphire, his)? 2-se compara gigabyte si asus cu evga sau leadtek adica sunt evga sau leadtek mai de calitate? 3-ce inseamna acele winfast de la leadtek?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.