Jump to content

vaipan suraj

Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

vaipan suraj's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

1

Community Answers

 1. Pai care e legatura cu pasta termica si cu racirea de vreme ce doar dupa shutdown porneste in safe mode si urmatorul restart porneste normal? In The Witcher 3 nu depaseste 63 de grade. I-am facut benchmarkuri si temperatura nu a trecut de 65 de grade in full load. Atunci care e legatura cu racirea si cu pasta termica? Nu a dat vreo eroare pana acum ba mai mult i-am facut si OC si cu rezultate foarte bune.
 2. Am achizitionat de curand o placa video Asus GTX 980 Matrix Platinum. Ruleaza pe o placa de baza Asrock Z77 Extreme 4 cu un procesor I5 3570K si cu o sursa Seasonic 620W. Dupa ce am montat placa video pe placa de baza, am instalat GPU TWEAK. Intrebarea este de ce la fiecare pornire de PC placa video porneste in safe mode si utilitarul GPU TWEAK ma intreaba do you want to recover your graphic card? Apoi dupa restart totul revine la normal. Daca PC-ul intra in modul sleep la revenire nu e nici o problema. Mentionez ca pana acum am reinstalat sistemul de operare, am facut update de bios si la placa de baza si la placa video, am schimbat bateria de bios dar degeaba. Dupa shutdown la repornire placa video porneste in safemode si doar dupa restart si dupa acceptul la intrebarea de mai sus (do you want to recover your graphic card) totul ruleaza OK. Care o fi explicatia? Astept o parere avizata pentru remedierea problemei. Placa video nu ruleaza cu OC. Multumesc.
 3. Ma gandeam la asa ceva, In materie de SSD http://www.pcgarage.ro/ssd/samsung/500gb-sata-iii-25-inch-840evo-series-basic/ asta pentru SSHD: http://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/seagate/desktop-sshd-4tb-5900rpm-64mb-sata-iii/ sau asta pentru HD: http://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/western-digital/1-tb-sata-iii-10000-rpm-64-mb-velociraptor Unul din astea 3. Am mai zis ca SSD pentru OS si programe am deja. Daca aveti alte recomandari, sunt gata sa le primesc. Va multumesc.
 4. Pai ca sa stiu care are durata de viata mai lunga.
 5. Intentionez, in curand, sa schimb HDD-ul actual (un WD de 320 G /a cam inceput sa caraie). Am un SSD de 120 G pe care am sistemul de operare si programele. Noua unitate de stocare o voi folosi doar pentru poze, jocuri, filme etc. Ce recomandati ca a doua unitate de stocare (nu conteaza bugetul): Un alt SSD de 500 G, un HD sau un SSHD. Ma intereseaza sa am viteza si sa fie durabil. Multumesc
 6. Circula pe net o gramada de lucruri referitoare la prelungirea duratei de viata a SSD, gen http://www.criserb.com/blog/cum-ii-maresti-durata-de-viata-a-ssd-ului-tau.html. Ce spuneti, trebuie facute aceste setari si influenteaza durata de viata a SSD sau dupa formatare/instalare OS trebuie lasate default? Adica ma intereseaza daca aceste setari facute la SSD nu ii influenteaza viteza si performantele. Multumesc
 7. Pai in Idle procesorul sta undeva pe la 26 grade cu ventilatoarele de pe cooler setate la primul nivel din BIOS
 8. Sistem format din urmatoarele componente: Asrock z77 extreme 4, Intel i5 3570k, Cooler Noctua NH-D14, Video GTX 560 (Gigabyte) RAM 2x4G (1600), SSD Intel 330 series (120), sursa Recom Power Engine (600w), carcasa Antec Two Hundred Two.Am facut OC la procesor pana la 4,5 Ghz, la un voltaj maxim de 1,18 si temperatura in full load de 72 grade (in camera sunt 21 grade). Am facut teste de stress cu Prime 95, cu Aida 64 dar si cu Intel Burn Test. Daca nu au fost erori asta inseamna ca sistemul e stabil? In daily use si in jocuri nu am avut pana acum erori. Multumesc.
 9. As vrea sa stiu daca durata de viata si performantele unui SSD pot fi afectate de utilizarea functiei sleep mode a Windows-ului. Multumesc!
 10. poate fi scos aerul si pe deasupra daca ventilatorul din lateral baga aer in carcasa?
 11. Carcasa nu are posibilitate de montare a ventilatorului in fata
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.