Jump to content

MihaiFlorin_29885

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

MihaiFlorin_29885's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu si nici nu ma încantă sa-i fac. Performanta care o are acum e mai mult decat suficienta pentru mine. Imi merg filme HD , Nu a fost joc care sa nu-mi mearga. Asa ca nu are rost sa-i fac overclock..
 2. Multumesc tuturor !! Am schimbat coolerul. Acum nu-mi vine sa cred ca am folosit o astfel de rajniță Pai asta care l-am luat toarce de zici ca nici nu exista . Multumesc Dan O pentru sfatul de a-l schimba . Chiar era nevoie dar eu nu-mi dadeam seama obisnuindu-ma cu zgomotul In sfarsit pot sa aud pasarelele la fereastra Multumesc si lui Courage pentru modelele de coolere . Am ales tot de la Arctic Cooling dar modelul asta http://www.marketonline.ro/coolere/cooler-arcticcooling-freezer-11-lp .Imi era putin frica sa nu se potriveasca din cauza placii de maza cam micute , dar a intrat la fix. Iata si diferenta , de la cer la pamant zic eu ... http://www.youtube.com/watch?v=C2t2EkhYSNo Aaa si sa va spun si gradele..Pai cu cel vechi aveam intre 46-50 , iar cu asta nou am 28-33 , deci cu 10 grade mai putin. Procesorul este un Core2Duo E8400 3ghz.
 3. Deocamdata nu ma gandesc la vreun viitor upgrade , si nu cred ca va fi prea curand.
 4. socket 775 . Nu vreau ceva scump in jur de 50-70 ron max .Nu ma intereseaza sa racesca bine pentru ca nu am probleme cu spraincalzirea. Ma intereseaza sa fie cat mai silentios.
 5. Pai.. cam da . E8400 3ghz. La voi tot asa se aude coolerul ?
 6. E normal zgomotul pe care il face coolerul sau trebuie schimbat ? Vizionati acest clip: http://www.youtube.com/watch?v=adJUi_H52BE la un momentdat se aude mai tare, atunci e aproape 90% in full load, dupa care scade...
 7. Deci e ok sa-i conectez. Din moment ce in mufa au loc toti cei 24 de pini inseamna ca placa suporta. Nu inteleg de ce ,cei care au montat sistemul nu au conectat si ultimii 4 si i-au lasat scoși.
 8. Din mufa cea mare care intra in placa de baza ultimii 4 pini se introduc optional ? La ce folosesc , sau ce alimenteaza ? Intreb pentru ca calculatorul a fost cumparat cu ultimii 4 pini scosi. Acum cumparand alta sursa ma-am gandit sa-i conectezi si pe ăia
 9. Acum totul functioneaza ok. Multumesc tuturor pentru sfaturi.
 10. Victorieee ! Am rezolvat. Sursa era de vina. Mai exat un pin din mufa cea mare care intra in placa de baza era ars. Probabil chiar ala alimenta placa video. Placa consumand mult a supra solicitat sursa. Acum o intrebare de final. Sursa cea noua care am cumparato are si almentare pentru placa video. Cea veche nu avea. Sa montez alimentarea sau sa o las sa se alimenteze de pe placa de baza ?
 11. Da acum am observat are alimentare separata, dar din sursa nu porneste nici un cablu cu 6 gauri care sa se potriveasca la mufa din placa video.. Sursa o sa merg Marti sa o i-au. Va tin la curent.
 12. @ Dan O. : De praf am curatat-o chiar cand a inceput sa-mi faca figuri. Dar nu e praful vinovat. @ Courage : Cand spui "alimentare separata" te referi la un cblu din sursa care sa intre separat in placa video ? .. pentru ca eu nu am asa ceva..
 13. Nu am la cine sa o duc sa fac proba..altfel o duceam de prima data cand mi-a facut figuri.Stiu cativa prieteni dar au laptop..
 14. Am facut o comanda la sursa asta http://www.marketonline.ro/surse/sursa-enermax-naxn-450w-agt Sper sa nu fie alta problema si sa o cumpar degeaba
 15. Configuratia este urmatoarea: Placa video: Gigabyte Nvidia GeForce 9800GT Placa de baza: Gigabyte GA-GR1M-S2L Sursa: Davio 460W Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 3ghz Ram: 4gb Sursa e luata o data cu calculatorul..acum 4-5 ani ... Placa video nu stiu daca are 2-3 ani.. m-as mira sa strice asa repede..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.