Jump to content

SINEKT

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SINEKT

 1. Salutari, Am nevoie de PHP cu GD cu suport Freetype, pentru un site care genereaza grafice in timp real. Cel putin asta CRED ca e problema. In logul de erori al Apache primesc: PHP Fatal error: Call to undefined function imageftbbox() in <fisier> Webserverul este in totalitate al meu (adica nu pe host) si este tinut pe un sistem cu CentOS 5.5. Apache, MySQL si PHP sunt toate configurate si compilate de mine, nu sunt versiunile luate cu Yum. Acuma, care e problema: phpinfo() zice ca am GD instalat, zice ca are suport Freetype, dar daca fac var_dump(gd_info()); intr-un PHP de info, vad asa: array(11) { ["GD Version"]=> string(27) "bundled (2.0.34 compatible)" ["FreeType Support"]=> bool(false) etc.etc. Am reusit cu succes sa descarc si sa instalez atat GD-ul, cat si freetype, si sa compilez GD-ul cu suport Freetype, insa nu prea ma descurc sa il bag in PHP. In momentul in care configurez PHP-ul si dau calea catre GD acolo unde l-am instalat eu, imi zice ca nu gaseste niste fisiere. Comanda de configure este: ./configure --with-apxs2=/SERVER/Apache/bin/apxs --with-mysql --prefix=/SERVER/PHP --exec-prefix=/SERVER/PHP --with-gd=/usr/local/bin --with-freetype-dir=/usr/include/freetype2 Am cautat pe net de am obosit, si nu gasesc nimic. Are cineva idee cum includ GD cu suport Freetype in PHP?
 2. Vand switch 3Com SuperStack 3 4226T (3C17300). Stare perfecta de functionare, aspect excelent. PRET - 400 RON. Telefon 0771.631.865 sau (021) 460.43.83 Caracteristici: Key Features OSI Layer - Layer 2 Managed Device Interfaces Ports - 24 x 10Base-T/100Base-TX (RJ-45) Console Port Type - Serial (9-pin) Uplink/Additional Port(s) - 2 x 1000Base-T (RJ-45) Performance Layer 2 Forwarding Rate - 6.6 Mpps Switch Fabric Capacity - 8.8 Gbps MAC Address Entries - 8000 Standards and Protocols LAN Standards: IEEE 802.1d Spanning Tree Bridge • IEEE 802.1p LAN Layer 2 QoS/CoS Protocol for Traffic Prioritization • IEEE 802.1Q Virtual LANs (VLAN) • IEEE 802.3 CSMA/CD or Ethernet • IEEE 802.3u 100 Mbps (Fast Ethernet) • IEEE 802.3ab 1000 Mbps (Gigabit Ethernet) • IEEE 802.3ad Link aggregation • IEEE 802.3z Gigabit Ethernet over fiber standard (1000BaseX) • IEEE 802.1w Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) • IEEE 802.3x Flow Control • IEEE 802.3i Remote Management Protocol - SNMP • RMON Protocols - DiffServ Other Features LED Indicators - Link / Status • Power Dimensions Weight - 2.39 Kg Depth - 27.43 cm Height - 4.39 cm Width - 44.04 cm
 3. O sa incerc sa folosesc si alti antivirusi. Ma enerveaza ca multi imi anihileaza crackurile, si nu inghit asa ceva... Iar Avira era de-a dreptul tampit. Are lista de exclude degeaba, ca tot mi se baga si peste ce pun in exclude. MS Security Essentials mi s-a parut cel mai tare de pana acum, nu ma deranjeaza cu nimic, nu tu mesaje, prostii, reclame, si l-am folosit si la munca acum ceva vreme. Toate hardurile sunt recent formatate, deci nu cred ca e cazul de defragmentare. Oricum, o sa las una in curand, poate cine stie.... Se intampla dupa ce initiez prima conversatie,indiferent de directia de apel sau ca e video sau audio. Dupa ce inchid conversatia, tot ramane in 50% CPU. Cu altceva nu am probleme, totul merge brici, netul e brici (RDS). Pingul in Bucuresti RDS 10ms.
 4. MS Security Essentials nu are firewall. Lus, multumesc pentru ajutor, dar Google sunt si eu in stare sa folosesc si nu am gasit absolut nimic, tocmai de aceea am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta. Primul link este total inutil in cazul meu.
 5. Inclusiv in alta locatie. Windows firewall e inactiv.
 6. De ceva timp am o problema tampita: Pornesc Skype, totul OK, in momentul in care am initiat o convorbire, fie ca o initiez eu, fie ca primesc apel de la cineva, CPU sare in 50% si convorbirea se aude cu intreruperi periodice si o intarziere care creste in timp, pana ajung sa nu ma mai pot intelege cu nimeni. Ce am incercat pana acum: - Scanare antivirus, spyware, malware: mi-a gasit o porcarie care se dadea drept Windows Media Center Diagnostic Tool si manca RAM in prostie. Asta a venit indirect, incercam sa scap de procesul respectiv, care manca mult RAM. Dar cu toate astea, am realizat 3 scanari complete: MS Security Essentials, Spybot Search & Destroy si Combofix. - N-shpe versiuni Skype, mai noi, mai vechi. Toate fac la fel. - Mentenanta clasica: verificare temperaturi, praf, Disk Cleanup, sters temporare, verificare spatiu HDD, procese, servicii, utilizare RAM & CPU... totul e in regula. Momentan rulez ca antivirus MS Security Essentials. Are cineva idee ce se intampla ? Nu gasesc problema pe net, cu exceptia catorva cazuri in care upgrade-ul la ultima versiune a rezolvat problema. Ma dispera, nu mai pot vorbi cu nimeni...
 7. Da, dar ultimul este un hub usb identic cu primul, adica nealimentat separat. Alimentator are doar cel de pe portul 1.
 8. Am de ceva timp o ciudatenie cu perifericele mele USB, desi am eu o banuiala ca este de vina un hub USB prost. Am 4 porturi USB pe placa de baza: 1 - hub usb alimentat separat, in care nu se afla nimic 2 - microfon USB 3 - mouse USB wireless, cu incarcator de baterii incorporat in receiver 4 - hub cu alimentare prin USB, la care am legate tastatura, un DVD writer extern, imprimanta si inca un HUB identic, dar care nu are nimic conectat la el Problema este in felul urmator: de fiecare data cand conectez ceva in hub-ul de la portul 1, imi dispare cate un dispozitiv USB conectat la oricare din porturi. Deci, sa zicem ca pun un stick in hub-ul de pe portul 1. PC-ul va vedea stickul, dar imediat va inceta sa mai vada ori tastatura, ori mouse-ul, ori DVD writerul etc. si nici macar un "Scan for new hardware" in Device Manager nu functioneaza. Trebuie sa scot stickul, apoi sa dau Scan for new hardware, si abia atunci imi reapare dispozitivul USB disparut. Configuratie sistem: Mobo Abit IP35-Pro, CPU Intel E8400 socket 775, 4GB DDR2 1066 MHz 5-5-5-15 Mushkin dual channel kit, Windows 7 Ultimate x64. Are cineva idee ce se intampla ? Numarul maxim de device-uri/port USB il stiam pe la 127, deci nu cred sa fie asta o problema. Ceva conflicte sau probleme de compatibilitate, iar nu cred sa fie cazul, din simplul motiv ca nu conteaza ce bag sau ce pica. Orice conectez in plus, fie camera foto, fie stick, fie telefon, imi pica oricare din device-urile deja prezente...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.