Jump to content

Majestic.

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Majestic.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. BM Rollers a creat si un forum, incercam sa dezvoltam cat mai repede acest mic domeniu si ne-am gandit sa ajutam alte comunitati care sunt mai mici cu o mica promovare, mai exact SEO, va invit sa intrati Aici si sa va informati putin despre cum putem noi sa va promovam comunitatea rapid si eficient ! Numa bine si va astept !
 2. Buna seara, am o mica mare problema, am un prieten care a avut o placa video mai slaba si a inlocuit-o cu una mai buna, dar acuma cand este in jocuri ii apar tot felul de patratele/dungi albe tot am incercat sa aflu un raspuns dar nu ma pot prinde de la ce poate fi... in aceasta imagine se pot vedea dungile albe... El a spus ca placa lui video este nvidia 7300gt ce ar trebui sa faca ? a spus ca a scos de la ei de pe site ultimul driver dar ar incerca o alternativa sau una mai veche dar nu gaseste.... Cateav solutii va rog...
 3. Da...asta trebuie neaparat sa fac deoarece o sa am numai de pierdut....
 4. Man fiecare vorbeste dupa cum a crescut am mai avut o experienta acum cativa ani....amenintat nici o sansa putin intimidat vorba unui amic "de vine il cutitez" sau altu a zis sa am intotdeauna la mine un SATÂR cand l-am auzit pe asta am murit
 5. Aseara m-am pus in pat pe la 11 apoi vreo juma de ora m-am tot gandit....un amic a zis direct daca e ceva il sun vine si ii cutiteaza am pregatite niste "scule" cu riscul ca as putea intra la racoare in cel mai rau caz le utilizez
 6. bun, multumesc de raspunsuri deci nu poate sa afle decat orasul, sa vina sa ma caute in tot orasul Puteti inchide.
 7. Salut, am o intrebare....sa zicem ca din mai multe greseli l-am injurat pe unu cu motiv bine'nteles el e din buzau eu is din maramures si imi stie ipu, intrebarea mea este: poate cumva sa afle unde stau ?adica adresa ?? eu am mai intrebat apoi unii zic da altii zic nu...vreau un raspuns concret daca stie cineva... Numai bine.
 8. Dupa ce am dat-o in b ara rau de tot, am "rezolvat" trei luni de munca am revenit cu ceva nou, chiar daca nu se mai merita sa incep, m-am gandit ca ii mai dau o sansa... Blog www.bmrollers.info Si am facut si o comunitate, cu speranta sa o pot popula mai repede acest domeniu, astept pareri despre forum si blog Forum : www.bmrollers.info/forum Numai bine.
 9. Eu inainte de toate am facut un backup, am toate fisierele in pc dar a aparut ceva problema ... am facut exact cum ai spus tu mai sus si chestia este ca imi apar articolele dar imi apar maxim 15 cuvinte din fiecare.... am vorbit cu un amic care se pricepe cat de cat si a spus ca am facut eu ceva gresit cand am facut backup-ul si sa sterg tot de pe ftp, ok am sters tot dar din Phpmyadmin nu am facut un backup.....am stat vreo 10 min sterg/urc iar fisierele pe host si a mers totul bine, dar tot maxim 10 cuvinte aveam in fiecare articol..... Sincer mi-au dat lacrimile in momentul acela dar ce sa fac, am fost eu idiot ca nu am facut un backup mai repede Cei de la hosting nu-s prea buni, am avut hosting si asta a fost o mare greseala acum m-am mutat pe alt host, ascultati de mine nu va luati hosting gratuit niciodata, am un domeniu are 170 vizitatori unici pe zi si zice ca "supraincarc serverele"
 10. bun am stricat o munca de 3 luni sunt foarte fericit sa stiti puteti inchide acest thread.... PS : am o stare asa de buna ca imi dau lacrimile Numai bine.
 11. Deci eu is addicted de piesa asta imi aduce aminte de multe lucruri !!!!..
 12. Exact in loc de ce este acuma sa fie blog-ul. Pai as dori sa mut totul....cu un redirect nu arata prea bine si chiar daca pui 0 la redirect, daca ai host mai slab tot o sa apara pagina 1-2 secunde si dupa o sa ma redirectioneze catre blog si pe mine ma dispera si partea cu "/bm" ....acuma fac un back-up la "/bm" in caz ca ma poate ajuta cineva sa-l am facut.....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.