Jump to content

RazvanS

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RazvanS's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am rezolvat, multumesc.
 2. Pai asta ma intreb si eu.
 3. Am şi eu o problemă, am pus banner cu logo incorporat, mie mi se vede ok, pe centru, dar altora, ori se vede în stanga, ori dreapta. Cum se vede la mine: Cum se vede la altcineva: Cod: #branding { background: url('http://i.imgur.com/6ORBVtA.png')repeat-x 0 0; max-width: 1920px; height: 190px; position: left; } #logo { float: left; }
 4. Buna, aş vrea şi eu să fac, ca la înregistrare nu îţi introduci o adresă email de yahoo validă, să nu poţi face contul şi nu găsesc unde să fac.
 5. Cred ca da, dar se deschide altul in loc, de counter-strike 1.6
 6. Si cat de mare trebuie sa fie sa aibe dimensiunile potrivite, ca are 2150x2000
 7. De curand am deschis o comunitate (www.scarred.ro), o comunitate micuta care spera sa ajunga mare. Tema a fost pornita de la carbon-red, niste pareri?
 8. Vreau si eu sa pun un background, dar cand il pun, mi se pune jumate de ecran atat, nu tot forum-ul, de ce? body { background: #191919 url("{style_images_url}/scarred12.jpg") repeat-x 100% 0; color: #bcbcbc; font: normal 11px tahoma, helvetica, arial, sans-serif; position: relative; padding-bottom: 90px; } asa am codul.
 9. Mi-a aparut problema asta si nu stiu cum sa o rezolv http://imgur.com/VPf8aOQ
 10. Am și eu tema Brave, și vreau să modific lățimea forum-ului, dar nu merge. http://postimg.org/image/3t10pv7rd/ Am mers la LAYOUT : wrapper, și am modificat width dar degeaba..
 11. Cand dau sa fac un topic sau la semnatura, nu imi apare scrisul alb, ci negru, cum il modific?
 12. Am rezolvat, problema era, că imaginea, avea o rezoluție mai mare decât trebuia.
 13. Am pus un header, și mi s-a modificat sus, și nu mai apare navigațion, să arate unde mă aflu, nici pentru forum nu apare. Cum îmi apare acuma și cum trebuie să apară normal Țin să precizez, că nu am umblat în CSS deloc, s-a schimbat singur și nu știu să o fac la loc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.