Jump to content

ionut19

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ionut19's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am reusit sa ajung la bios, setez sa booteze de pe flash prima data dar dupa ce dau restart imi booteaza tot de pe windows.
 2. Baieti am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema si stiu ca aici sunt singurii oameni care ma pot ajuta sa-i dau de cap. Ideea e in felul urmator, cineva m-a rugat sa-i fac un stick bootabil cu windows 7, am facut asta, cd-ul apare ca e bootabil si urma sa-i instalez windows-ul insa acum apar problemele mele. 1.Laptopul respectiv are tastatura defecta si atunci unul din porturile usb e ocupat de tastatura si vreau sa stiu daca e important in ce port introduc stick-ul usb? 2. A avut instatalat windows 8(tot prin stick, deci nu ar trebuii sa mai modific modul de bootare) si acum vreau sa pun windows7 insa dupa ce dau restart la laptop, calculatorul porneste in mod normal si nu intra in modul de bootare, cum as putea sa-l fac sa booteze windows-ul? 3. Am incercat sa intru in biosul laptopului insa apas tastele normale F2,F10,F11,DEL,END,ESC....etc si tot asa calculatorul porneste si nu reusesc sa-l fac sa booteze, exista alta alternativa sa intru in bios sau sal fac sa booteze? Laptopul este un Asus, dar nu stiu exact ce tip. 4. Exista o alta metoda decat bootarea pentru a instala windowsul? Daca nu e topicul bun imi cer scuze, insa sper sa ma ajutati cu problema asta.
 3. Acuma a aparut alta problema si cred ca pana la urma arunc pc-ul pe geam.... Cand fac mai multe lucruri pe pc de obicei se stinge monitorul si se reaprinde si primesc mesajul "display driver stopped responding and has successfully recovered". Banuiesc ca placa video e de vina insa exista vreo rezolvare pentru a nu mai primi acel mesaj?
 4. Am dat si nu e nimic, dar ca un element interesant cand ma joc cs.... imi da mesaj ca tema mea win7 aero nu poate functiona si trece pe clasic iar cand o sa ies din cs va reveni cea aero.. Nici asta nu inteleg de ce?
 5. Ieri mi-am reinstalat sistemul de operare, totul bun iar astazi cand pornesc pc-ul totul merge normal iar dupa 10min mi se blocheaza taskbarul si apoi dispar toate programele care le aveam acolo, totul ruland normal. Ce ar trebuii sa inteleg eu din chestia asta din moment ce pana acuma nu am mai patit asa ceva? Si cel mai important cum as putea sa-o rezolv?
 6. Poi unitatea merge, monitorul merge dar se inchide si cand misc mouse-ul totul revine la normal.
 7. Pana la urma nu si-a mai dat restart deci practic o fi avut el ceva... Dar acum o alta intrebare pentru a nu mai deschide un alt topic, cum e posibil ca in windows 7 calculatorul sa-si dea sleep dupa 10 min daca eu am setat sa o faca doar dupa 1h?
 8. Si un lucru ce nu-l inteleg in task manager imi arata vreo 6xopera.exe... oare de ce atatea procese?
 9. Astazi a mers destul de tare si momentan se tine bine. Ma joc poker, ascult muzica, navighez pe net si mai am si altele deschise si tot nu sare de 42-43 grade. Nu stiu care sa fi fost motivul pentru restarturile de ieri.
 10. Ma joc acuma si temperatura oscileaza intre 42-43grade. Nu stiu daca e de la temperatura. Resursele consumate sunt de 202.172k si procesorul e folosit la 50-60% si calculatorul merge deja de 3h fara sa dea semne de probleme.
 11. Da nu cred ca de la un amarat de joc sa-si dea restart.... si opera consuma mai multe resurse ca el:)). A da si de cand am bagat win7 la opera cand i dau sa faca ceva de multe ori se blocheaza putin si zici not responding dar dupa isi revine si consuma o gramada de resurse si dupa ce-i dau restart la browser nu mai consuma atatea resurse.
 12. Sincer noutati mari in pc nu tare ca nu prea is mare amator de jocuri(deci asa cred ca am raspuns si la intrebarea a 3-a). Temperaturile alea sunt luate dupa ce calculatorul a functionat cam vreo 2h si arata acele temperaturi, acuma in stand bay cpu-ul nu urca peste 40. Momentan calculatorul e pornit de vreo 2h insa nu si-a dat restart, dar ce am observat in urma cu vreo 2 saptamani ma jucam poker online(softul unibet in special) laptopul se bloca si isi dadea restart, aseara la 2 restarturi tot acelasi poker ma jucam, sa existe vreo legatura?
 13. A 2-a varianta, nu imi apare nimic numa ecranu negru ca si cum atunci as porni din nou pc-ul.
 14. Dupa cum spune si topicul incepand de astazi cam odata la 1-2h calculatorul isi da restart singur fara sa apara nici un fel de atentionare sau ceva pe ecran cum ca trebuie sa se restarteze. L-a temperaturi m-am uitat cu everest si is cam asa: Cpu: 43 Motherboard: 35 Aux: 45 Sistem de operare am win7 si pana acuma a mers fara prea mari probleme,in urma cu vreo 2 luni am schimbat si sursa, deci nu cred ca e de la sursa insa nu pot sa inteleg de ce se restarteaza fara a da vreo eroare sau ceva. Ce parere aveti cu privire la acest fenomen?
 15. Nu are nimeni nici o idee? Stiu ca e triplu post si imi i-au warn dar intreb ca inca nu i-am dat de capat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.