Jump to content

iulianemb

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iulianemb

 • Rank
  Ucenic
 1. Acum dă un beep normal la început, urmat după vreo 5 secunde de un alt beep normal. Care e treaba că nu înțeleg? Să fie cu memoria RAM o problemă sau placa video? Tipului i-a mers PC-ul în ziua respectivă, când l-a adus la mine, dar când l-am pus amândoi în funcțiune, să văd ce fișiere vrea să mai salveze, blank screen.
 2. Diferența este că acum după acel single țiuit ca să zic așa, de la început, mai urmează două țiuituri într-un interval scurt de timp (foarte rapide și legate între ele).
 3. Am făcut și operațiunea asta, dar tot nu dă roade. La pornire, la fel, țiuie odată, la tastatură se aprind toate trei green light-uri din dreapta sus, iar mai apoi rămâne doar primul aprins, dar tot nu merge.
 4. Am o problemă la un PC. Mi l-a adus cineva să-i reinstalez sistemul de operare și nu se aprinde monitorul la startup. Am încercat și cu monitorul meu și cu al lui, dar tot nu merge. La start avea 3 beep-uri. Am scos plăcuța de RAM, am pus-o într-un alt slot ... bine, iar la repornire, se auzea doar un beep după vreo 5 secunde de când am apăsat butonul de power. Tot nu merge. Am scos bateria și am lăsat-o vreo jumătate de oră, după care am pus-o la loc. Tot nu merge. La el mergea. Mi l-a adus aseară, iar ieri a umblat pe el. Totul era ok. Ce poate să aibă? Ce să mai încerc?
 5. Am reușit. Resetând BIOS-ul (am scos bateria și am pus-o la loc după 10 secunde), totul a mers ca uns, iar instalarea a avut loc cu succes.
 6. Am încercat Zorin OS 6.1 Lite, i-am dat instalare directă și cred că mi-au apărut și aici niște erori legate de kernel. Ceva de genul ... " ... panic ... kernel_init+0x14a ... ?start.kernel ... kernel_thread_helper" si la ultima a ramas blocat. Setările din BIOS sunt ok ... ce aș putea să mai încerc? Am uitat să spun că am apelat și la HDD Regenerator, dar nu are niciun bad.
 7. Am încercat să pun și XP, 7, Vista, de pe CD/DVD, de pe stick. Încerc ceva din seria Ubuntu, dar după, oricum trebuie să pun un Windows, ca să priceapă omul ce e pe acolo.
 8. Am primit zilele astea o unitate de la cineva, ca să-i reinstalez sistemul de operare. Chestia este că aceasta a ajuns în ultimul hal: se restarta, erori cu carul ... era groaznic. Am copiat toate fișierele de pe HDD-ul lui la mine în computer, cu foarte mare dificultate, în Safe Mode. Am introdus un DVD bootabil cu Windows 7, dar după Windows loading files a apărut eroarea "Windows failed to start. A recent hardware or software ... 1. Insert ... 2. Choose ... 3. Click Repair ... File: windowssystem32ntkrnlpa.exe ... Status: 0x0000221 ... Info: Windows failed to load because the kernel is
 9. Nu știu, dar dacă ai, îți dau ție un link cu ce am nevoie să-mi descarci, iar mai apoi, îmi trimiți pe mail fișierul respectiv.
 10. Bună seara! Are cineva 5 puncte disponibile pe Regielive? Trebuie să fac un proiect și chiar am nevoie urgentă de un singur document. Vă rog mult, care aveți și sunteți binevoitori, lăsați-mi un mesaj aici. Vă mulțumesc!
 11. Am înțeles că sunt programe care rezolvă BAD sectors de pe HDD. Unul dintre ele este HDD Regenerator, însă durează destul de mult. Dacă știu că se rezolvă, îl las aprins încontinuu, doar să meargă la final.
 12. Am rulat Ultimate Boot CD, am selectat HDD, Diagnostics, iar mai apoi am întâmpinat o serie de funcții care-mi făceau o anumită treabă. Am încercat cu prima, care-mi spunea în descriere că scanează ... ceea ce vreau eu. Nu mi-a găsit HDD-ul. Am ales una asemănătoare, adică ultima și mi-a găsit HDD-ul, iar erorile curg gârlă. Își face treaba de 1 minut și deja am 26 de erori. Deci să înțeleg că HDD-ul este de vină. Cum se poate rezolva în acest caz, ca să-l îndrum pe om unde trebuie?
 13. Am încercat cu Memtest+86. A durat vreo 1 oră și 30 de minute, nicio eroare. Deci, exclud memoria RAM. Ar putea fi hardul de vină? Ce aș putea să mai fac? P.S. Acum nu mai merge nici Safe Mode-ul. Arată fișierele care se încarcă, iar jos, Please wait ... . Atât.
 14. Am încercat cu placa de 2GB, Windows 7 pe stick bootabil și a mers ... cu greu, dar a mers. Totuși, acum a intervenit o altă problemă. Când îl pornesc, stă la ”Starting Windows” mai mult, după care apare ecranul cu ”welcome” care se încarcă și bluescreen ... crash. Se restartează. În Safe Mode se încarcă OS-ul fără probleme. Umblu prin computer foarte ușor. Mă gândesc la HDD. Să nu aibă probleme ... unele sectoare să aibă ceva defecte. Ce spuneți? Ce aș putea face?
 15. Am scos o plăcuță de 2GB RAM și au mai rămas 4 GB RAM. Am rulat instalarea de pe DVD, aceeași problemă, însă am încercat și de pe stick. Aici a mers mai bine. A ajuns la ”Completing Installation”, s-a restartat, ”Starting Windows”, ceva cu ”Windows registry editors”, a apărut ecranul de WELCOME, un mesaj cu ”System ....” și a revenit la Completing Installation, unde iară-și a înghețat. Vreo idee? Ce aș putea să-i mai fac? Să scot plăcuța aia de 4Gb și să o pun doar pe asta de 2GB?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.