Jump to content

Price Nick

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Price Nick's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. nu sunt in situatia aceea si am instalat driverele corect, poate are alt tip de securitate ca la cea de la facultate se conecteaza
 2. unable To Connect si ii dau troubleshooting dar problema ramane nerezolvata,nu se conecteaza pur si simplu
 3. Salut am un Acer Aspire 5520g cu ur configuratie: procesor: AMD Turion 64x2 (2.0 GHz) rami: 3 gb placa video: nVIDIA gf 8600gs 1 gb ram Wlan: 802.11b/g Problema este ca nu ma pot conecta la retelele de Wireless neparolate, imi apare cu semnul "!", tin sa precizez ca am instalat w7, initial am avut un windows sp3, si nu avea probleme la conexiune, se putea conecta la acele retele fara probleme,nu imi aparea cu nici un semn ci doar fara lacat(parola). Care este problema si ce trebuie facut?
 4. da, m-am gandit la asta si am gasit unul, l-am deschis in notepad si am modificat de acolo rezolutia!
 5. am incercat toate driverele posibile, nici nu imi gaseste sonorul in device manager!
 6. "NO Audio Output Device is installed" aceasta este eroare pe care o am de de 2-3 zile! Am un Acer Aspire 5520g, i-am instalat w7, si nu reusesc sa rezolv problema sunetului! Precizez ca l-am primit de la varul meu, el avea instalat W SP3 si tot nu avea sunet! Ce pot face?
 7. Am luat un joc de la un prieten si este deja instalat, nu am imaginea jocului, insa la pornire imi da out of range, datorita faptului ca el l-a setat pe o anumita rezolutie sau refresh rate diferit de ceea ce am eu. Ce pot face sa il fac sa mearga sau nu am ce sa ii fac?
 8. da dar este pt gta san andreas eu vreau pt gta 4 liberty center
 9. Salutare. Cum adaug kilometrajul in gta IV. Multumesc!
 10. Salutare! Stiti daca se poate modifica kilometrajul din driver san francisco din m/ph in km/h , pentru ca nu gasesc in meniu de unde se face modificarea!!!
 11. va multumesc! am reusit, instaland in alta partitie!
 12. am avut aceasi problema acum 2 sapt cu acest joc, am zis ca poate windows-ul ca il am de prea mult timp , insa aseara l-am instalat si acum nu vrea sa mearga, in tutorial el sterge acel setings.yml la mine nu il gaseste.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.