Jump to content

-=DemoN=-

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

-=DemoN=-'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. M-am uitat dar cum am spus si mai sus placile video postate de gaby sunt ddr3 iar vechea mea placa era ddr2 intrebarea este urmatoare imi va merge si cu ddr3? (repet nu prea ma pricep si sunt curios)
 2. ok multumesc gaby:) . Nu ma pricep prea bine de aceea mai am o intrebare. vechea placa video era ddr2 cele date de gaby sunt ddr3 imi va merge? Imi cer scz daca deranjez pe cineva cu atatea intrebari dar nu prea ma pricep
 3. Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare . Vechea placa video s-a stricat si as vrea sa o inlocuiesc dar cu ceva mai bun , nu joc jocuri aparute recent deci nu imi trebuie o placa video performata , joc fifa(07-09) cs metin si inca vreo 2-3... Consider ca nu are rost sa imi schimb placa de baza si sa bag prea multi bani in pc deoarece este destul de vechi si oricum peste aproximativ un an imi voi cumpara unul nou, dar pana atunci sa mai joc si eu cv... Bugetul : undeva in jurul sumei de 200-300 ron , cum am spus si mai sus nu are rost sa bag bani in el pentru ca este vechi si il voi schimba cu unul nou. Processor : Intel® Pentium ® D CPU 2. 66GHz (2 CPUs) Sursa : Model : LPK19-460W (+3.3v & + 5V Max. OutPut + 245W. All is extend to 460W max) si 1gb ram ( am sa mai cumpar 1 placuta de 1gb ram cand cumpar si placa video )
 4. Seara buna:) Am o intrebare .. As vrea sa imi cumpar o placa video de 1gb dar nu stiu daca imi suporta placa de baza. Placa de baza : GIGABYTE 945GCM-S2 Si ce placa video imi recomandati:D Multumesc ! O seara buna in continuare:)
 5. 4-5 anisori a mai avut problema asta vara trecuta dar am scos-o nu am folosit-o o vreme(cateva zile) apoi cand am pus-o inapoi mia mers.. am intrebat si colegii si mi-au spus ca ar putea fi slotu de vina este adv?
 6. Nu stiu temperaturile de la placa video, nu ma interesat pana acu si nu este de la monitor . eu acum folosesc placa video incorporata si nu imi mai apar acele linii. tin sa precizez ca nu imi aparea imaginea decat pana la cea cu wINDOWS( acele linii apareau doar cand deschideam pc'ul la prima imagine si la cea cu windowsul cand rula) dupa care ecranul se facea negru
 7. Salut. am o problema cu placa video model : placa video Gigabyte NVIDIA GeForce 7300 sau cel putin cred ca este de la placa video . Cum se manifesta ''problema''? pai cand deschid pc-ul imi apar pe ecran niste dungi verticale albe subtiri . iar apoi ecranu negru complet . Am sa duc pc'ul la un specialist sa vad ce are ... dar pana atunci as vrea sa stiu daca este de la placa video sau ar putea fi si alt ceva defect.. ps: nu ma pricep prea bine de aceea va cer ajutorul .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.