Jump to content

FLV.

Members
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

FLV.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salut, am si eu o intrebare. Am bagat un backup pe comunitate ipb si vreau sa schimb parola la un user care are Fondator sa pot sa intru in acp la comunitate si nu stiu cum sa schimb parola din phpmyadmin, am dat la members am gasit membru, am dat edit si mai departe nu stiu, ma poate ajuta cineva, Multumesc !
 2. comunitate este http://aftergame.ro/forum
 3. De la ce comunitate? Comunitatea care am facuto este noua , poza este facuta de pe o alta comunitate, ajuta-ma cu problema.
 4. Am si eu o problema, cum scot topics si replies de la un subforum, de exemplu la servere cs in partea dreapta nu mai vreau sa apara topics si replies Asta vreau sa scot sa nu mai apara Si in lor de 3 randuri de servere cs sa apara 4 da, doar in locul la servere cs, Multumesc !
 5. Buna seara, am si eu 2 intrebarii cum pot adauga la un membru care se inregistreaza sa ii adaug cate-va intrebarii de exemplu Y/M si a 2-a intrebare este cum fac chenarele ca si in poza de mai jos
 6. Salut , am skin-ul navia ipb 3.4.6 si nu stiu cum sa schimb logo-ul/animatia Nu stiu de unde sa inlocuiesc Navia cu Numele comunitatii Multumesc! Poza :
 7. Nu am reusit nimic , imi poti zice cum pot sa modific?
 8. il am descarcat , acum sa imi incerc talentu
 9. Dar la forum cum ii pot pune icon ?
 10. Nu inteleg nimic de acolo , imi poti zice tu unde trebuie sa modific ?
 11. Dupa cum zice si titlu cum pot adauga iconite la FORUM , MEMBERS.... Am cautat si in GlobalTemplate si nu am gasit, ma puteti ajuta cu un tutorial ?
 12. Salut, am si eu o intrebare: cum adaug lgsl pe o pagina .php? adica pe whmcs sa imi apara o lista cu serverele. Ex: http://s28.postimg.org/cj73q3dzh/Snapshot_2014_02_07_113923.png Serverele sunt adaugate pe o pagina www.domeniu.ro/servers.php, si as vrea sa stiu cum pot adauga si eu serverele?
 13. Salut, nu stiu de ce nu merge sa se connecteze mai multii prieten la forum, nu se poate conecta cand scrie forumul zice asa: Serverul nu a fost găsit Firefox nu găsește serverul [-FORUM-] Verificați adresa de erori de tastare cum ar fi ww.exemplu.ro în loc de www.exemplu.ro Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați conexiunea la rețea a calculatorului dumneavoastră. Dacă sistemul dumneavoastră este protejat de un paravan (firewall) sau proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa internetul. si nu ma pot connecta la forum cu www. doar cu http://numeforum, cu www.numeforum nu merge, astept raspunsul vostru.
 14. De 1-2 saptamani nu sa propagat? Nu poate fi din alta parte?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.