Jump to content

Whiskey Gtv

+Helpers
 • Posts

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Whiskey Gtv

 1. Well, there was an error. Poate fac eu ceva gresit, poate trebuia sa fie un drop-down in locul unui text box..
 2. Poti sa explici mai bine, eventual in limba romana?
 3. Daca il bagi la download oricum, degeaba ai lasa copyright-ul acolo. Felicitari! Arata okay.
 4. Sa zicem ca vreau sa pun un dreptunghi pe o pagina html, sa il pozitionez intr-un punct si sa ramana acolo pe toate rezolutiile. Cum fac asta?
 5. Mersi pentru ce ai oferit insa pe mine ma intereseaza mai mult partea functionala pe care nu stiu sa o fac, pentru searchbar-ul vizual exista zeci de tutoriale pe internet insa pentru a-l face sa mearga nu gasesc.
 6. Eu vreau sa stiu cum o fac, nu ce imi trebuie ca sa o fac. Am venit la 'HTML' pentru ca e vorba de website-uri.
 7. Eu practic o sa fac o pagina cu niste imagini carora le voi atribui o propozitie, de ex. "apus de soare", cand userul cauta una dintre 'apus' 'de' 'soare' 'apus de' 'de soare' 'apus de soare' 'apus soare', lui sa ii apara imaginea cu "apus de soare". In acelasi timp, daca cauta 'masina' sa ii apara TOATE imaginile care contin 'masina' (e doar un exemplu)
 8. Cum pot face un searchbar pentru un website html? (cand cineva scrie un cuvant sa ii apara tot ce contine acel cuvant)
 9. Cum pot face ca un website sa fie redimensionat in functie de rezolutia de pe care este vizitat?
 10. http://prntscr.com/j1h4kq Vreau sa fac o pagina html exact ca in partea de sus. Ecranul impartit pe jumatate, jumatatea neagra cu o imagine, cea alba cu alta imagine (atunci cand dai cu mouse-ul peste imagine se va mari imaginea insa fara sa iasa din chenar, adica forma nu se va largi.. Poze: Normal: http://prntscr.com/j1h5oy Mouse peste: http://prntscr.com/j1h5uj insa tranzitia trebuie facuta elegant, incet). O bulina cu cateva texte in interior, doua butoane pe partea stanga si dreapta, cu tot cu text. Cum pot face toate astea? Recapitulare, ce vreau sa obtin (dupa ce ai citit mai sus) Cele doua chenare cu imagini in interior ce au o tranzitie de marire in momentul in care dai cu mouse-ul peste ele. Bulina cu text in mijloc Butoanele cu text in lateralele bulinei Eventual cateva efecte de pus peste, daca aveti linkuri de la asa ceva, ca sa nu para totul atat de static (optional) In principiu stiu sa mai umblu la chestii, insa nu stiu sa fac chenarele si cum sa le pozitionez astfel incat sa se vada okay pe toate rezolutiile.
 11. 4.ceva, vezi pe http://www.warfield.ro/ ce versiune e.
 12. Se poate sa iau o cartela din Germania si cand ajung in tara sa pun numarul de Germania pe o cartela de Telekom? (Am tovarasi pe acolo si ar putea sa-mi ia o cartela pentru asa ceva)
 13. Nu merg in Germania pentru o cartela. Vreau doar un numar de telefon german de pe care pot face apeluri si trimite mesaje prin calculator. De unde fac rost de numarul ala de Germania?
 14. Online, era logic ca nu gasesc magazine pentru asa ceva in Romania. Ai website-uri de genul bune?
 15. Se poate cumpara o cartela (numar de telefon) din alta tara, fiind in Romania? Gen tu, din Romania, sa ai un numar de Germania luat de pe net si cu Skype sau aplicatii de genul sa apelezi de pe acel numar fara sa mergi in Germania sa cumperi.
 16. Vreau sa fac un website de downloads insa cum fac un sistem de sortare, astfel incat utilizatorul daca vrea doar, sa zicem, resurse pentru IPB 4.X, sa apese pe un buton si sa vada downloads-urile ce fac parte din categoria IPB 4.X?
 17. pai si partea cu casutele si drop-down menus?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.