Jump to content

petru98

Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

petru98's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Va salut! In primul rand, vreau sa-mi cer scuze daca am gresit categoria. Problema mea sta in felul urmator: acum doua saptamani am gasit o problema cand am incercat sa actualizez driverul placii video. In prima faza a instalarii, cand installerul pornea, primeam o eroare in care imi spunea ca driverul nu este copatibil cu placa mea video (imagine aici cu eroarea). Cautand pe internet, am gasit metoda care sa mearga, in folderul driverului unde s-a extras este un fisier unde am copiat exact modelul placii mele video (poza). Eroarea s-a remediat, nu-mi mai spunea ca driverul placii nu este compatibil, instalarea pornea INSA cam la 3 minute dupa instalare, primeam eroarea aceasta (poza) iar la aceasta n-am mai gasit nicio rezolvare, absolut nimic. Am luat toate filmuletele de pe youtube care m-ar putea ajuta sa rezolv.. toate topicurile de pe alte site-uri care m-ar putea ajuta, unde am vazut ca multa lume a mai avut problema mea insa nu pot scapa deloc.. Cand am descoperit-o, aveam Windows 10.. vazand ca am problema asta, am instalat Windowsul din nou, tot 10 si am avut aceeasi problema.. Am instalat 8.1 (producatorul imi specifica, ca driverele sunt compatibile cu windows 8.1) insa tot nimic... deci chiar nu stiu ce sa ma mai fac.. Am incercat si cu DDU sa sterg toti registrii, toate prostiile care existau deja.. Am incercat cu vreo 5 programe de auto update ale driverelor (iobit, driver pack solution, driver easy, driver talent) insa chiar nu merge... Merge, dar imi instaleaza versiuni vechi ale driverului (2016, altele mi-au gasit 2017, driverpack solution mi-a gasit 2018) dar la toate nu pot face mai nimic.. In sensul ca nici nu-mi apare la jocuri cu ce motor de grafica sa rulez jocul, asa cum imi aparea inainte. E instalat, dar practic e inexistent.. Adica nu pot rula nimic cu el, apare doar control panelul sau.. Am incercat si cu driverul direct de la producator, de pe site-ul nVidia insa degeaba... nu vrea sa se instaleze, primesc aceea eroare. Ce sa fac? Sa fie oare o problema fizica? Mentionez ca am un laptop Asus X550CC iar modelul placii video este 720m. Va multumesc mult si sper ca cineva sa ma ajute! Sanatate!
 2. Salut! Am reusit, problema era dupa cum am crezut, in registrii. Am intrat la registrii de desktop iar acolo lipsea functia "New". Am cautat pe net codul pentru a nu lasa functia pe Default si am reusit. Multumesc oricum! Se poate da T/C!
 3. Va salut! De curand am instalat aproape toate produsele de la Iobit (driver booster, systemcare, uninstaller si smart defrag) si am constatat ca nu mai am optiunile de la click dreapta oriunde l-as folosi. Apare doar sa sortez iconurile, marimea si proprietati. Celalalte optiuni au disparut, nu mai pot crea nimic in niciun loc. M-am gandit initial ca s-a sters vreun registru scanand cu system care (ce-i drept, de cand le folosesc calculatorul merge mai bine) si din aceasta cauza sa nu mai am acele optiuni. Ma puteti ajuta? Nu pot crea niciun folder, nicaieri.. :/ Va multumesc si va salut!
 4. Am o problema la avatare. Sunt designer (nu ma ocup doar de avatare si semnaturi) si mi-am facut un avatar. Avatarul respectiv l-am folosit si pe alte comunitati dar acolo se vedea la calitatea normala, dar la mine pe forum are o calitate proasta. Calitatea normala -> http://i.imgur.com/3TJRxWv.png Calitatea care se vede la mine pe forum -> http://i.imgur.com/lCRxU7j.jpg Va puteti uita la text sa deosebiti si mai bine diferentele. La Show users full photo in topic view; maximum width am setat 150x250, dimensiunile corespunzatoare dar calitatea avatarului nu se vede bine.. Ce sa fac? Folosesc IPB 3.4.6.
 5. Iar acel CD Cu HirensBootCD sau UltimateBootCD le fac bootabile ca pe un CD cu windows?
 6. Procesor i5 2.4, 4GB ram, placa video de la nVidia de 2GB. Te-ai referit la configuratiile din bios?
 7. Salut! Ieri am incercat sa instalez Windows 8 dar am o problema. Introduc DVD-ul in laptop, instalarea porneste, dar cand sa se instaleze si mai exact la Expanding Windows File merge extraordinar de greu, se incarca foarte greu acele procente.. L-am tinut asa vreo 9-10 ore si tot nu se terminase. Si tot asa face si la Windows 7, nu e prima oara cand instalez windows-ul dar nu am mai patit asa pana acum. Care sa fie problema? Sa fie de la RAM? Hard Disk-ul nu scoate niciun sunet ciudat.
 8. Raspunde la PM-uri te rog.
 9. Eu inainte aveam 700x300, poate asta a afectat?
 10. Sigur, iti trimit imediat PM.
 11. Salut! Cum fac sa rezolv aceasta problema? http://i.imgur.com/DxNBKFF.png Acea linie intre avatar si post, e prea indepartata, cum o fac sa fie normala?
 12. Problema e ca eu mai am si alte grupuri, se exemplu "V.I.P" si acolo cum mi-ai arat tu poza, nu am sa selectez si pentru acel grup.
 13. Salut! Deci am facut o categorie si vreau sa fie vazuta doar de Administratori, Fondatori, Designeri, Moderatori si Super Moderatori, doar de acestia. Cum fac sa setez accesele? Am vazut si in celalalte topicuri, dar nu e ceea ce caut si nu m-au ajutat la nimic. Nu vreau sa fie cu parola, vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.