Jump to content

Klaxxy

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Klaxxy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Multumesc pentru ideea cu HW Monitor ! Rezultatul a fost clar: Designed capacity = 47520mw, Full Charge Capacity = 18932mw. Clar ca trebuie schimbata. Ciudat doar ca au inceput toate alarmele odata. Insa de data asta chiar cred ca a fost vorba de o coincidenta. Am scanat sistemul (Deep Scan) cu Nod32, apoi am apelat si la o scanare rapida online cu BitDefender. Ambele fara rezultat.
  2. Va multumesc mult pentru ajutor! A mers din prima, foarte usor. Referitor la virus. M-am gandit si eu la asa ceva, dar mi s-ar parea ciudat deoarece de la inceput am instalat Nod32, versiunea 5.2.9, pe 64 biti, updatat la zi. Ar insemna ca nu isi mai face treaba, deci sa incerc altceva. Poate un Kaspersky? Vad ce se mai intampla, pentru ca am impresia ca am intrat in "zona crepusculara". Azi a mai aparut un necaz, mesaj ca ar trebui schimbata bateria (Consider replacing your battery). E drept, laptopul are doi ani, nu e ceva iesit din comun sa cada bateria, chiar daca l-am folosit extrem de rar neracordat la reteaua de alimentare, dar... totusi... chiar toate odata? Va multumesc inca o data !
  3. Buna seara! Am un laptop cu procesor i3, pe care am instalat, in urma cu doi ani, win7 pe 64 biti. Pana azi mi-a mers (aproape) ireprosabil. Deodata a aparut o problema. Nu mai pot asocia anumite fisiere cu executabilele lor, desi daca le deschid dupa ce am lansat executabilul, totul merge ok. Mai precis. Pe desktop am un folder care contine mai multe subfoldere. Intr-unul din ele am un program de proiectare (Kicad) si fisierele pe care le obtin lucrand cu el. Fisierele le tin, de regula, in alte foldere, functie de specificul aplicatiei. Pana azi, asociasem fisierele cu terminatie .pro cu executabilul .exe si, facand click pe fisier, mi se lansa imediat programul. Azi a disparut asocierea, mi-a aparut, complet aiurea, asocierea fisierelor .pro cu Adobe si, evident, nimic nu mai merge. Cand incerc sa asociez fisierele .pro cu executabilul, (open with... si browse pentru cautarea programului), gasesc executabilul, dar desi il selectez, nu apare in lista de programe. Practic, daca vad eu bine, in acea lista apar strict programe aflate in "Program Files" si nici acelea toate. Am incercat si pe filiera Control Panel - Default Programs, dar acolo alta trasnaie: casuta "deschide numai cu acest program" este bifata si gri, deci nu o pot modifica si, la fel, desi selectez executabilul de asociat, nu il selecteaza. Are cineva idee ce problema ar putea fi? Virus? Maleware? Cateva precizari: Din anumite motive, nu pot pune executabilul in Program Files. Dar pana azi totul a mers bine Tot azi am vazut ca iconului unui shortcut de pe desktop i se schimba, uneori, numele, "imprumutandu-l" pe al unui folder oarecare, deci am pe ecran doua iconuri diferite cu acelasi nume. Are vreo legatura cu problema mea? Sa fie nevoie sa reinstalez sistemul de operare? (Ma doare capul la cat trebuie sa reinstalez dupa asta) Multumesc anticipat pentru orice punct de vedere!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.