Jump to content

BpA

Members
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,376 profile views

BpA's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

0

Reputation

 1. Deci ... Am windows 7 si mi-am descarcat un prgoram de pe internet si am dat din gresala sa il deschid cu NotePad si a ramas asa acum se deschide automat in notepad cum fac sa revina la normal ..
 2. Nu nu e al meu ! Dar achizitionez anumite servicii de la dânșii . Si le ofer ajutor cu publicitate/pareri din partea lumi' .
 3. Buna ziua ! Vreau sa va prezint una dintre cele mai bune firme de hosting din romania ! Au o vechime destul de maricica . Eu ii cunosc de 3-4 ani , de cand ii stiu sunt la fel de seriosi cat si de incredere ! Informatii cat si produse puteti gasi aici: www.trafichosting.ro
 4. Salut ! Vreau sa va prezint un site al unui prieten ! www.samp-ro.ml/forum Este un site despre sa:mp (San Andreas MultiPlayer) Un iti poti prezenta/discuta creatiile scripting . -GameMode -FilterScript -Mape -Tutoriale -Servere - ai sv sa:mp ? il poti face public chiar aici . Se cauta staff cine e interesat pm-me sau go pe site Astept pareri . Incam mai lucram la site.
 5. Salut ! Daca imi pun windowsul pe card la telefon+ cablu de date oare merge sa reformatez pc-ul ? Sau pe stik ? Si la partitii imi puteti explica cum le creez ? Ma puteti ajuta sa-mi gasesc si eu Instal placa video pentru windows 7 ca pe CD nu am . Imi puteti da si mie un link download windows 7.
 6. Salut ! Deci decate ori imi descarc yahoo mi-se strica pc-ul ! Cand downloadez cv de pe net imi ramane blocat la 98-99% imi puteti spune dece?
 7. Dar nu sti cum sa modific si acel scris ? adica asta: Please Login HERE or Register HERE to see this link!
 8. ajutama cu link-ul ca mi-au dat ban dar nustiu dece .. Ieri ban ... pur si simplu doar intram si downloadam atat ...
 9. Salut! Cum fac , ca vizitatori sa nu poata vedea un link doar daca e inregistrat ?!
 10. mda nici nu am citit cu atentie de indata ii voi contacta scz! Thx!
 11. Cand postam topic-uri primim deodata eroarea de mai jos. Care sa fie problema? An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM cache_store WHERE cs_key IN ( 'systemvars','login_methods','vnums','app_cache','navigation_tabs','module_cache','hooks','useragents','useragentgroups','skinsets','outputformats','skin_remap','group_cache','settings','lang_data','banfilters','stats','badwords','bbcode','mediatag','profilefields','rss_output_cache','rss_export','meta_tags','ipseo_acronyms','attachtypes','multimod','moderators','announcements','report_cache','report_plugins','ranks','reputation_levels','chatting','birthdays','calendar_events','calendars','support_staff','support_departments','support_statuses','donation_goals','blog_stats','blogmods','idm_cats','idm_mods' ) This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.
 12. BpA

  2 Din 1 Pentru Lgsl

  Deci daca incerc sa adaug un server minecraft imi da asta. FEED MISSING FROM: www.greycube.co.uk/lgsl/feed/lgsl_files/lgsl_feed.php RETURNED: LGSL FEED PROBLEM: UNKNOWN TYPE 'minecraft' FOR fun.minecraft-romania.com : 25565 : 25565 : 0 :END Daca nu o pot scoate de aici http://servere-ro.tk/adauga_server.html sa nu mai apara si Minecraf pe ala sa il scot sa nu se mai poata adauga servere Minecraft .. ? Si la Top 5 Harti pe prima pagina cele de la sa:mp dece nu apar oare?
 13. S-a rezolvat am schimbat webhostul T/C
 14. Pai am aceste fisiere"(servere.html, adauga_server.html, cauta_server.html, contact.html)" in FTP ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.