Jump to content

Rares_

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Rares_'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. este setat 150x250..dar cand un user isi baga imagine tot mica ii apare,insa daca o bag eu din acp ii apare mare..
 2. Salut am o problema cu avatarele desi este setat 150x250 nu apar.Utilizatorii cand uploadeaza o imagine tot patrata si mica este.
 3. Am gasit , Am inteles ca floodeaza cu root , mai exact din Anonymous-OS , sau kaly linux .
 4. Deci prima data am crezut ca am forumu prea mare ( desii am 1.600 posturi si 128 membrii, imposibil sa ating limita) si mi-au zis sa upgradez la 35 gb spatiu.Bun,am upgradat si azi imi da iar eroare,ma ameninta un copil ca nu mai am forum se joaca cu un ddos ceva.. Edit# Flood este cica il da din root...
 5. Am vorbit cu cei de la host, mi-au marit pachetul ... dar daca acesta ar fi un flood ? Cum as putea sa-l impiedic ? Sa vorbesc cu cei de la host , sa puna in firewall ? sau ceva de genul ?
 6. Salutare, azi cand am incercat sa intru la mine pe forum m-am trezit cu asta: Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. Tocmai m-a amenintat un terminat ca ma flodeaza ... am vb si cu cei de la host dar nimic .... Din cate am inteles cica este un flood. Ma poate ajuta cineva?
 7. Am rezolvat am reinstalat forumul de a la z . Dar culmea pe mine m-a mirat , cum incercam sa scot scriptul , primeam flood . . Nu prea vad rostul , cum adica nu prea inteleg ? Cum incercam sa scot scriptul sau sa schimb tema , pac , nu se mai conecta pe forum trebuia sa dau rr la net . Problema era ca nu numai pe forum , pe nimic din adresa .
 8. Ma scuzati daca nu am postat bine, dar am o problema grava, acum cateva zile mi-am facut un forum pe IPB, si un administrator a incercat sa bage un script de culoare la categorii. Dupa m-am trezit cu eroarea aceasta: Nu pot sterge scriptul si nici sa editez categoria sau ceva. Ce pot face, un downgrate sau ceva nu exista? cum pot sterge toate categoriile sau ceva, dar ma intereseaza sa dispara scriptul. + Ca daca incerc sa sterg scriptul, imi plocheaza adresa de net (ip-ul), si trebuie sa dau restart. Prima data am crezut ca primesc eu flod dar, nu numai mie mi s-a intamplat asta, pur si simplu' nu te mai poti conecta pe forum, pe nimic de pe adresa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.