Jump to content

MaCHinE_GuN

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

MaCHinE_GuN's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salutare PCtroubleshooting.ro Ma tot freaca o problema de cand miam luat pc-ul. Eu folosesc un Procesor AMD A6 5400k pe o placa de baza FM2-A55M-E33, 4GB Ram si o placa video Gigabyte Nvidia GeForce 210.(Stiu ca este mai proasta decat cea integrata in procesor dar asta e si necazul.) Cand scot placa video si o las pe cea integrata (Radeon HD 7540D) nu am driver, descarc driverul de pe siteul original, Instalarea este perfecta, nicio problema, apoi restart. La pornirea lui ecranul sta negru. Lam lasat si 30-60 de minute , credeam ca sa blocat. Ce o avea? Multi miau spus ca nu poate duce rezolutia monitorului(1440x900). Dar eu cred ca este in deajuns de mica pentru placa video. Va rog ajutatima. Am uitat sa precizez ca folosesc Windows 7 Ultimate x64 si ca Monitorul primeste semnal, dar imaginea este neagra.
 2. Salut. De cateva zile tot caut tutoriale si ma tot chinui incercand sa modific background-ul temei carbon blue cam asa. (imaginea mai jos) Mai pe scurt as vrea ca background-ul sa fie intins pe tot forumul nu numai sus la logo, sau daca se poate sa ramana si acel background de la logo dar sa mai adaug unul la care sa se intinda pe toata suprafata.
 3. adevarul e ca e foarte frumoasa tema comunitati Joincs. Dar mie imi place si acea tema, mai ales ca eu vreau sa o modific.
 4. 1 Uitete perfect la acea tema si la tema de pe b-zone. Are cateva modificari foarte simple. 2 Nu imi trebui nea aparat pentru IPB 3.4
 5. am gasit tema. dar din pacate nu o gasesc pe net sa o descarc. Tema se numeste Help Somalia. Link : http://community.invisionpower.com/files/file/4666-help-somalia/ Cine o gaseste sau cine o poate descarca de pe site va rog sa o postati. am si eu nevoie de ea.
 6. Cine imi poate spune si mie cum se numeste tema de pe http://forum.b-zone.ro/ ? Sau cine stie o tema asemanatoare cu aia?
 7. Salut All As vrea sa stiu cum pot trece si eu forumul meu cu IPB 3.4.5 de pe domeniu.p.ht/forum pe domeniu.net/forum. P.S : as vrea sa stiu si daca ma puteti ajuta mai indetaliat. Adica sa va dau eu ID-ul de mess si sa imi explicati mai pe indelete pentru ca eu sunt mai greu de cap Multumesc.
 8. SALUT PCtroubleshoting Stie careva cum pot pune asa ceva in Header ? poza : Dar sa fie cu tot cu conturul acela. si cu textul ala de sub el. Si dupa cum vedeti sunt si mai mici putin reclamele. as vrea sa stiu si cum le pot face mai mici. trebui sa le fac eu de rezolutie mai mica ?
 9. Salutare PCtroubleshooting. Am si eu o intrebare: Cum pot face ca un user cand se inregistreaza sa nu mai trebuiasca sa confirme contul din email? sa il dea deja logat pe forum.
 10. Salut. Am si eu o problema cu tema Animate . Nu stiu cum sa ii schimb Logo-ul. In loc de "animate" sa pun eu logo-ul meu. Poza : Am incercat si in FTP dar nu il gasesc. (dar in ACP la Manage Replacement specifica , ca ar fi in : http://nume.domeniu/forum/public/style_images/animate/logo.png dar acel logo este logo-ul de la IPS Community . am incercat sa il schimb si pala dar degeaba. Am incercat si cu ACP >>> Look & Feel >>>Easy Logo Changer. (am ales tema si am schimbat Logoul dar tot degeaba. Nu sa schimbat.) Aveti vreo idee ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.