Jump to content

sKip

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About sKip

 • Birthday 07/28/1994

Contact Methods

 • Yahoo
  madskip

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

sKip's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

1

Reputation

 1. Da sunt ok , era bine daca mai adaugai in dreapta colt cu tezt alb pt fiecare: Counter-Strice 1.6 / San Andreas Multiplayer Multumesc oricum sunt bune si asa
 2. Nu am nevoie pentru statistici. Vreau sa le pun in loc de descriere la subforum
 3. Salut, doresc si eu 2 bannere pentru jocuri, mai exact vreau sa pun la subforum in descriere. Exemplu: Una pentru Counter-Strike 1.6 Una pentru SA:MP Text: Pe una sa scrieti ArenaCore România Culori background: sa fie ceva care sa mearga la o tema cu background inchis. Dimensiune: Cum este bannereul de la gametraker pentru clanuri. In principiu as dorii daca se poate sa semene cu acel banner de la gametraker numai ca personalizat pentru Cs si SA:MP .
 4. Cand ai timp da , ar fi frumos ! dar daca poti sa ii bagi si un efect bass la acela mai mare ! Multumesc !
 5. Text Principal: ArenaCore.Ro Text Secundar: Descarcă unul din Counter-Strike 1.6 oferit de noi ! Background Imagine: Ceva potrivit pentru Cs. Culori Text: Ceva sa mearga cu backgroundul ales, sa nu fie prea deschis totuși. Efect: Daca se poate un efect bass, dar nu foarte puternic. Dimensiuni: O data 468 x 60px . Si dacă se mai poate si 250 x 250px
 6. As dori si eu un avatar dupa urmatoarele cerinte, daca se poate: Imagine: http://s24.postimg.org/9y54qc5v9/superman_logo_superman_18005.jpg Dimensiune: 150x250 Text Principal: Skip Efecte: La text as vrea acel efect cum am in poza de la actualul avatar. (transparent)
 7. Am rezolvat ! Multumesc inca o data !
 8. Salut, doresc si eu daca se poate un avatar pentru membrii noi. Text Principal: Membru sau Avatar Default. Sa fie ceva mai transparent, cum am eu la poza de avatar. Text Secundar: www.arenacore.ro Imagine: http://s28.postimg.org/ki10cffbx/gallery_185557_43_11759.png Daca nu e buna imaginea aceasta puteti folosi ceva asemanator, las la aprecierea creatorului! DIMENSIUNI: Nu stiu care dimensiune este mai avatanjoasa pentru un avatar: Ori 150x200 / 160:250 , nu stiu alegeti voi dupa cum credeti ca arata mai bine!
 9. De pusil pot pune dar zic ca si aspect , culorile de la benner nu stiu daca se potrivesc cu tema pusa , nu vreau sa incarc cu prea multe culori
 10. Arata super , numai ca nu stiu daca merge la tema mea de pe forum
 11. Salutari. Doresc si eu un banner pentru comunitate Nume Principal: ArenaCore.Ro Text Secundar: Sa fie ceva un motto scurt dar precis ( las la aprecierea voastra ) Background: Ceva simplu fara prea multe culori deschise. Exemple: http://postimg.org/image/al9jvwn8x/ Dimensiuni de la banner daca se poate sa fie exact ca cel din link !
 12. Nu ma ajuta nici unul din acele link-uri de pe acel topic , sunt offline ! Iar sa descarc de la Invision , nu pot ! UP !
 13. Salutari, doresc si eu sa imi spuneti unde gasesc hook-ul Steam Group. Daca se poate sa imi dati si un link direct de descarcare v-as fi recunoscator.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.