Jump to content

Mitza

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mitza

  1. La cei Globali (dar cred ca si la cei de pe categorii).
  2. Da si, foarte ciudat, nu am gasit nicaieri 'Can Warn User' - Yes/No...
  3. Salut! Folosesc IPB de cateva luni, si recent mi-a aparut o problema: Moderatorii nu mai pot da Warn-uri... Ce as putea face? Multumesc anticipat!
  4. As fi vrut sa editez dinnou postarea de deasupra, dar mi-a spus ca nu am permisiunea, asa ca va rog sa ma scuzati pentru dublu-post. Uitati ce am vrut sa adaug in postarea de deasupra: EDIT #2: Am descoperit ca, daca opresc aplicatia, nu se mai intampla asta, dar probabil asta se intampla doar din vina mea, pentru ca nu prea am inteles din acele 'read me'-uri cum se instaleaza. 1. Tot ce este in 'Upload' am incarcat pe host (direct in /forums, ca acolo spunea ca doar daca avem redenumit folderul 'admin', sa incarcam fila cu fila in cel redenumit). 2. Ce este in _menu_icons am incarcat in: a) /admin/skin_cp/ b) /admin/skin_cp/skins c) /admin/skin_cp/icons Deoarece nu am inteles nimic din asta: You will also need to copy the folder "_menu_icons" supplied with this application to all your skin template image folders. I have already added the images to be usable on the master skin template. It is up to you to make copies for each of your custom skins. Adjust icons to suit the needs of each theme. Deci, ce trebuie sa fac cu ceea ce am inconjurat in imaginea de mai de jos ?: Cu _menu_icons v-am zis ce am facut, cu IPC Blocks nu am facut nimic, si cu block_latest_video.xml la fel, nu am facut nimic. P.S: Mentionez ca nu am incarcat nicaieri folderul _menu_icons, ci am incarcat doar imaginile din el, unde v-am spus mai sus.
  5. 1. Multumesc pentru ProMenu, este mult mai avansat si mai bun decat IP.Content. 2. Am gasit sa scot meniurile default, si mi-am adaugat meniurile mele, dar tot nu merg colorate... 3. Tu te referi ca cele de sus de tot merg colorate, sau cele default ? EDIT: Am descoperit o problema destul de grava . Imi face asa cand ma uit la un PM, indiferent ce tema folosesc (in poza foloseam tema default) . Cum pot repara asta ?
  6. Adica asa: <if test="forsuredidfirstnav:|:$this->did_first_bottom=1"></if> </foreach> <li id='nav_linkone' class='right'><a href='www.rng-servers.com'>Site</a></li> ? Am facut asta, si nimic... Poate sa fie de la IP.Content ? P.S: Scuzati ca nu am pus in Code, dar tot disparea, nu stiu de ce.
  7. L-am cautat pe internet, dar ori l-am gasit cu plata, ori pe Chineza... Oricum, nu stie nimeni sa imi explice cum se pun butoane din globalTemplate ? Ca eu dau cu Find acolo si caut butoanele 'forums' sau 'members', dar nimic... M-am uitat la niste tutoriale pe internet si ori nu s-a intamplat nimic dupa ce am pus, ori nu a mai mers tema... Daca este necesar, pot chiar sa postez codul temei mele . Uitati cum au niste prieteni de ai mei: Asa vreau si eu sa imi fac, si nu stiu cum .
  8. Eu voiam sa pun butonul 'Site' inainte de Forums, si am incercat cu IP.Content, si a mers. Dar vreau sa mai pun si alte butoane, si pe unele vreau sa le colorez, iar cu IP.Content nu se poate, si nici cum ai zis tu aici: cred ca se poate (sa le fac colorate). Auzisem ca se poate din globalTemplate, dar nu am gasit nicaieri 'forums' sau 'members'... Iar Extra Links nu l-am scos de tot, ci e pe Disable (am pus 'false' undeva). Oricum, ala e doar pe doua din toate temele mele, si am 5...
  9. Mda... Nu mai conteaza, dupa 3 reinstalari de Tema, am reusit sa modific globalTemplate si sa scot acel buton, doar ca inca nu stiu cum sa adaug altul (inainte de forums, care sa redirectioneze catre site) ...
  10. Buna ziua, Recent, mi-am instalat tema 'Carbon Orange', si vad ca ea a venit la pachet cu butonul 'Extra Links', buton care nu stiu nici sa il editez, nici sa il scot, iar mie imi este inutil... Puteti, va rog, sa ma ajutati si pe mine sa il scot ? Asa arata bara mea de meniuri: Arata urat, si vreau sa il scot. Si, daca tot sunt la partea cu butoanele, cum pot adauga butoane ?
  11. Buna ziua, Recent, mi-am instalat si eu un IP.Board, si am o problema: Tot intra, cred eu, boti care fac reclama la site-uri deocheate... Isi fac cont si fac o groaza de spam-post... Imi puteti spune si mie cum sa fac asa ceva: Registration Question... Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.