Jump to content

Dumy Aici

Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,632 profile views

Dumy Aici's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Am reușit să scap și de eroarea asta. Am reușit să instalez ultima versiune, care cred că este 4.0.13.1. La această versiune văd că nu mai are problema cu citirea fișierelor css. Încearcă această versiune, sper să îți meargă
 2. Salut Gabi, Mulțumesc mult de ajutor. Am reușit într-un final să fac upgrade. Totul era prea frumos să meargă bine. Am întâmpinat următoarea „eroare”, problemă, nu știu cum să-i zic. http://prntscr.com/8i28px http://prntscr.com/8i28uj Nu înțeleg de ce apare așa
 3. Salut, azi am încercat să fac și eu update de la IPB 3.4.7 la 3.4.0.13 și am primit eroarea următoare: Incorrect key file for table 'core_notifications', try to repair it. [1034]
 4. Încearcă altă temă sau dacă nu, așteaptă să-ți răspundă cineva care se pricepe să-ți dea o rezolvare
 5. Există posibilitatea ca la un topic nou pe forumul meu IPB, să pot pune pin la primul post să apară mai apoi pe toate paginiile, în genul Filelist? Mulțumesc!
 6. System Settings > Members > User Profiles > Show users full photo in topic view; maximum width : pune și aici 150x250
 7. Apare ca aici Adică apare decât odată poza, care nu este pe toată pagina.
 8. Cum pot face ca background-ul să nu se repete și să apară pe toată pagina, sper că întelegeți ce vreau să spun. Am încercat cu ”background-repeat:no-repeat;”, dar apare ca în poza de mai sus.
 9. E forumul tău? Cred că e aplicația ”Fake AdminCP”.
 10. I-am dat de cap . Avea în userInfoPane link către webflake cu domeniul .net, care numai există. Mulțumesc mult pentru ajutor.
 11. Nu cred că e așa recent adăugată, dar știu că am avut în urmă cu câteva săptămâni am șters și am adaugat din nou dar alea tot nu au apărut.
 12. Le aveam puse, le-am pus acum pe astea și același rezultat.
 13. Da am fost cam zgârcit în informații, Aceea imagine care nu apare este acel icon care arată dacă un user este online sau offline. Am zis să le caut în Replacements” și apar (poză în primul post).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.