Jump to content

KaTaKuNa

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

KaTaKuNa's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

1

Community Answers

 1. Am rezolvat scriind in cmd.exe "rstrui.exe" si un restart
 2. Salut! M-am jucat cu serviciile,am stricat windows-ul ma rog.L-am rezolvat,dar sunet nu am pur si simplu,serviciul e activat,pot sa modific volumul,dar nu am sunet. Solutii?
 3. La startup am dezactivat tot,de ceva vreme,o sa dau un scan ceva si o sa incerc si CCleaner,mai dezinstalez din programe.
 4. Si este o metoda sa mai scot din ele?Eu ma joc Minecraft si am si server si client de tinut,si e c-am greu fara sa am vreo 10-15 fps...(am facut setari chestii nebunii)
 5. Comunitate PCTroubleshooting am nevoie de tine din nou: În acest screenshot uriaş,vedem task manager la pornirea calculatorului.Nu mi se pare normal,programele care pornesc odata cu calculatorul sunt antivirusul(Yet Another Cleaner),Hamachi şi atat dar totuşi am atât de multă memorie consumata. Aici vedem procesele cu pricina,dar neavând opţiunea "show processes from all users" activată,nu se consuma chiar 1,5 Ram dacă facem cateva calcule matematice,however... Aici avem opţiunea "show processes from all users" activată,şi vedem procese de ne doare capul.Dacă încerc sa închid unul,revine la loc. Vreau să spun deasemenea că nu am nici un alt user pe calculator,chestie dăla,care să utlizeze alte procese după cum vedem aici: Poate exista un topic pe forum dar sincer as dori topicul meu personal. Deasemena dacă am greşit categoria,având în vedere că sunt o mulţime,vă rog să-mi mutaţi topicul în locul specializat pentru această temă.
 6. Eu sunt in Botosani printr un orasel numit Dorohoi,municipiul Dorohoi
 7. Salut. Am un laptop Toshiba Satellite c850-179.Are o placuta de 4096 MB DDR3 1333MHz PC10600 http://www.emag.ro/memorie-kingmax-4gb-ddr3-1333mhz-pc10600-flff6-ddr3-4g1333/pd/EDFJ2BBBM/ S-ar potrivi acea placuta pe laptop-ul meu?Singura nedumerire o am acolo la acel PC10600,ce inseamna mai exact,si daca conteaza... http://www.evomag.ro/PORTABILE-Laptopuri/Toshiba-Laptop-Toshiba-Satellite-C850-1CJ-Intel-Pentium-B960-15.6-4GB-500GB-Intel-HD-Graphics-USB-3.0-Negru-109406.html?gclid=CjgKEAjw2pSdBRCc5Or_vuWw7TgSJAA5txZg_Mfyz8CjzhUX-GvHT1gAWTW414kmZ3aBeB2JN_c3qvD_BwE M am uitat acolo,e aproape acelasi model,diferentiaza acel numar final,si acolo are PC3-10600. Va rog un raspuns cat mai rapid.
 8. La fel face,am dat rebuild la toate...si tot nu merge
 9. Am o problema la tema Cand dau pe un forum apare eroarea: fatal: error call to undefined method.... Cum o pot rezolva Va arat si documentul.. Ajutatima... https://dl.dropboxusercontent.com/u/156579301/skin_forum.php
 10. Nu,nu am găsit pe site ul lor...mă rog am folosit aplicația Device Doctor...gratis și mi a mers Topic inchis vă rog
 11. Da frate,și îmi dă eroarea de mai sus la al III lea post Frate...nu merge să downloadez...
 12. Și Și Și Destule detalii? Și cum pot face ca să am rezoluția care o aveam mai de mult,inainte de a reinstala,acum o am max 1024x768 Inainte o aveam 1378x768 ceva de genul
 13. Am încercat să mi găsească el placa video: Eroare
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.