Jump to content

KisKos

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

KisKos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salutare, stiti cumva cum pot muta o baza de date de pe un site pe altul? Cu alte cuvinte, am 2 site-uri (forumuri), ambele utilizeaza IPB si vreau sa mut tot continutul unuia pe celalalt fara sa le scriu eu din nou . Sa le mut pe toate odata. Multumesc!
 2. Nu vreau sa-l modific pe ala, vreau sa adaug o noua pagina!! Sa ramana si privacypolicy asa cum e si sa mai adaug o noua pagina.
 3. ? Frate nu am zis cum sa afisez sau nu. Am intrebat cum creez o noua pagina ca Privacy Policy, numai ca schimbat continutul si numele.
 4. Salutare, cum adaug o noua pagina in forum, gen cum este Privacy Policy cum aveti si voi (http://pctroubleshooting.ro/privacypolicy/) sa mai adaug eu o noua pagina in care sa postez eu regulamentul etc.
 5. ?? Imi puteti spune va rog? Macar unde trebuie sa ma uit, ca le adaug singur.
 6. nu nu nu:)) ideea e ca acele iconite doar te redirectioneaza una catre pagina de facebook a comunitatii si tot asa nu sa ma loghez cu ajutorul lor ...
 7. Salutare, as avea nevoie de putin ajutor: cum pot adauga aceste iconite in bara de sus? Din: http://i.imgur.com/DLOB0S2.png in http://i.imgur.com/W1eI8XD.png ?
 8. Am gasit tot ce imi trebuia! Multumesc frumos. TC
 9. Multumesc, pe acolo m-am invartit si eu, dar ce inseamna {style_images_url}/highlight_faint.png?? Unde gasesc imaginea asta? Edit: Am gasit, multumesc.
 10. Nu inteleg... care culori? Eu vreau sa schimb casuta. Adica din: http://i.imgur.com/YG915EM.png. sa fie de ex: http://i.imgur.com/jf7hINw.png , cu alt text, desigur. edit: mi-am dat seama ce ai zis, dar realizezi ca sunt un milion de culori diferite in acea poza... trebuie sa existe si alta metoda inafara de asta... am incercat asa dar nu am gasit ptc sunt mult prea multe culori diferite...
 11. Salutare, vreau sa-mi personalizez putin tema IPB si as dori sa imi schimb niste casute cu unele facute de mine. Casutele sunt acelea de la Start New Topic, Post New Reply etc. M-ar interesa sa schimb doar casutele, adica nu si numele, nu iconita, doar casuta. Am cautat prin style_images/mystyle/ peste tot si nu am gasit nicaieri aceasta casuta.... Daca puteti sa am ajutati, v-as fi recunoscator.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.