Jump to content

beku111

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

beku111's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am pe langa C si / un D in care am muzica , filme etc ...unde am gasit virusi proveniti din partea linux deoarece pe windows nu mai umblasem ...din aceasta cauza am sustinut ideea unui antivirus . ma poti ajuta ?
 2. Deoarece Linux Manjoro al meu imparte acelasi hdd cu windows as vrea sa pun antivirus pe linux pentru a nu infecta partitia comuna . MEntionez ca nu sunt expert in linux , de-abia imi prind urechile acolo . Eu am licenta de bitdefender dar pe sit n-am gasit mare lucru .... ma poate ajuta cineva ?
 3. Va salut ! Am configurat routerul am activat WPS si i-am schimbat numele . Altceva nu am modificat .....in general mai trebuie setat ceva pt o conexiune cat mai buna ? Problema este urmatoarea: pc-ul este conectat prin cablu din router (in slotul wired, reprezentat in poza LAN ) cel de-al doilea slot mai exact deoarece in primul nu mai functioneaza . inainte de reset functiona .. ce pot sa-i fac sa vad dc nu merge in primul slot ? eu ma gandesc este ceva sofware deoarece inainte mergea ! https://www.google.ro/search?q=belkin+fd64230&biw=1280&bih=663&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=GoidVK2nCYqrU4mfhKAL&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=w3ZhQmD7ynIJvM%253A%3BylNfMbTY6ynLkM%3Bhttp%253A%252F%252Fsupport.digiweb.ie%252Fimages%252FMetro%252FBelkinF6D4230%252FRouter%252520Pic%252520BK.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fsupport.digiweb.ie%252Fquestions%252F3837%252FExplanation%252Bof%252BRouter%252BLights%252Band%252BPorts%3B505%3B552
 4. iata si pozele: http://i.imgur.com/FsqHb3u.jpg http://i.imgur.com/3aJQdpA.jpg Bine ...de unde altundeva poate sa fie buda ?
 5. Va salut cu respect si va urez sarbatori fericite ! Dupa o curatare cu ccleaner (si la registrii ) am constatat ca desktopul meu arata ca si cum as fi dat rezolutia mai mica si pictogramele s-au inghesuit toate intr-un colt in stanga ... in rest sistemul e la fel .. cineva mi-a sugerat ca ar fi devina registrii O sa pun doua poze , cum era si cum e dupa curatare si va rog sa-mi spuneti daca aveti vreo idee cum as putea s-l readuc la starea initiala , normala .. ps: nu am facut back-up la registrii dar am clona la aceasta partitie , mai veche ce-i drept (oct ) si daca se poate sa copiez folderul windows sau cel raspunzator cu registrii (copiere sub windows cu todo back-up) (aceasta copie e pe alt hdd de rezerva si este functionala dar nu vreau saii fac copie totala)
 6. Cu acel core 2 quad , se va schimba mult situatia ?
 7. Stie cineva ce specificatii MAXIME trebuie sa indeplineasca placa video sa se faca overkill pe configuratia de mai sus ?
 8. Si la rasnita mea ce specificatii trebuie sa aiba placa video sa nu fac overkill ?
 9. TE rog daca poti sa-mi spui raportat la acele placi pe care o va limita . LA aceasta configuratie care ar fi cerintele minime sa nu fie limitata . TE rog mult de tot sa-mi dai un raspuns . Astept cu nerabdare !
 10. Configuratia de aici : Care din ele va li limitata ? http://www.mediadot.ro/placi-video/placa-video-asus-geforce-gt-630-1024mb-gddr5 http://www.mediadot.ro/placi-video/placa-video-asus-radeon-hd-6670-1024mb-ddr5 Alte recomandari ?
 11. M-am lamurit cu pc-ul ! Va multumesc tuturor ! Ai putea sa-mi dai un sfat si in acest topic ?
 12. Salut ! Am configuratia de aici Ma gandeam sa-mi mai pun ventilatoare , dupa cum este carcasa doua pe lateral si unul in spate . Mufe libere nu mai am decat una . Intrebarea e : Sa iai o mufa din aia care scoate din 1 mai multe sau sa pun un fan controler . La mufe am inteles ca nu le poti regla si merg la blana . La fan e greu de pus pt. ca nu am loc de discgeta (sa-l pun in acel locas ) si e mai greu de gasit unul pe acea dimensiune . Va multumesc anticipat !
 13. Calculatorul il voi folosi normal (zic eu) o sa mai ma joc din joi in pasti , putina editare video , documente , poze si tot asa . NU il fac de gaming sau doar de birou . Cu dual channel am inteles , trebuie sa fie simetric ! 2x2 , 4x4 ..... La ce temperatura procesorului ii scad performantele ? Daca o sa-i iau vreodata un cooler , cum stiu ca acel cooler va scadea temp. sa zicem cu 10 grade ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.