Jump to content

dE'xTeR^

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Dubious

About dE'xTeR^

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

2,590 profile views
 1. Salutare.Am instalat un plugin nasol, set skin in acp, imediat dupa imi da eroare si nu pot accesa ACP.In ftp nu'l gasesc nici in ruptul capului..backup nu as vrea sa dau ca pierd unele date importante pe forum.O rezolvare, un sfat ceva?Mersi anticipat !
 2. Rezolvat.Multumesc Denys.
 3. Sa il arate fara backgroundul din spatele sectiunilor,chatului,sidebarului...
 4. L'am readaugat desigur...intrebarea defapt era cum de rezolvat sa arate normal,dar fara acest contentWraper... Multumim!
 5. Salut.O intrebare.Cum modific textul de la who was online,in loc de X users was online in last X hours - sa modific in ...in last X minutes?Mersi anticipat. Am crezut ca daca modific sprintf="$hour" se va modifica,dar nu mi'a reusit.O varianta buna? + 1 Rep
 6. Acum e alta treaba..nu vrea sa citeasca ($sql). Intr'o oarecare masura am reusit sa il configurez cu baza de date dar...da erori ca nu citeste sql..
 7. Salut.De curand am setat un script pe un domeniu,iar la configurare baza de date,imi da eroare cand dau reload la pagina.Adica intru pe site care vreau sa il fac si imi arata ca nu exista un tabel.Chiar daca il creez in phpmyadmin tot arata ca nu exista.Iar baza de date de unde am preluat scriptul eu nu o am.Ce pot face?Deja 2 scripturi modificate si tot imi apare eroarea cu tabelul care nu exista.
 8. Asta e rezolvarea.Mersi mult. +Rep
 9. Multumesc de cooperare,dar nu este acesta.Adaugandu'l in custom,imi modifica culoarea la la mesajele deja scrise in chat + la board date forum etc. Aveam in vedere spatiul unde apesi sa scrii,ca e setat negru si tema la fel e intunecata si un membru vede foarte rau si greu ceea ce scrie pana a posta mesanul.
 10. Salut.Cum modific culoarea la zona unde scrii pe chat?Sper ca am fost explicit.Cred ca e setata ca default negru.Dupa search culoare a scrisului nu am gasit in vreun fisier codul culorii specifice.Sper sa stie cineva.Am cautat aici dar nu am gasit.Mersi
 11. Daca observi primul post,am pus imaginea la cum se vede.Am modificat ceea ce trebuia im forumRow si am adaugat ceea ce trebuia la custom.Dar asta e rezultatul pe versiunea mobila.Chiar si pe tableta se vede asa,doar daca nu il intorc pe orizontal ecranul.Posibil sa fie de la o oarecare rezolutie.Si iarasi...indiferent de rezolutie,trebuie sa se sincronizeze pe orice dispozitiv.
 12. vesel.vesel.facem asa.iti dau acces pe forum total si prin teamviewer setezi tu dupa codul pus de el.Daca iti reuseste tot ok,imi cer oficial scuze si rog sa fiu banat pentru incompetenta.Insa,daca nu reusesti si iti arata la fel cum e acum...nustiu ce sa zic...nu primul an foloses IPB.Nu sunt incepator.Pot concret urma un topic informativ.Am versiunea 4.2.4.De aia zic,poate trebuie alt cod pentru aceasta versiune.Voi daca sunteti asa devotati la PCT si va respectati unul pe altul,incercati sa ajutati alti membri.Eu am postat realul.Am aceeasi platforma ca toti.Am o tema pe care o folosesc mu
 13. Rog insistent sa se mute topicul lui Portocala la Cos De Gunoi.E o informatie cu un cod eronat.Sau cel putin daca s'a apucat de asta,sa dea edit pentru toate versiunile.Nu sunteti seriosi.Luati la control activitatea si calitatea unor Helperi.Multumesc.
 14. Salut.Caut un owner de comunitate priceput.Detalii daca doresti in PM sau acceseaza www.batalia.ro
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.