Jump to content

HooliganPub-Zone

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

HooliganPub-Zone's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Serios...va puneti intrebari la care aveti si tutorial pe forum doar sa va faceti reclama la comunitate? Rusine sa va fie...
 2. Da, este: default_large.png , asta in FTP, din acp am modificat members tab | use gravatar pe off....tot ce a zis mai sus.
 3. Totusi, am respectat totul dar nu modifica default avatar...ce ar putea fi?
 4. Am rezolvat problema! Daca cineva mai intamina aceasta problema ce trebuie sa faca? Exista 2 baze de date: Pubzone_Hooligan (actual) Pubzone_forum (nou) Faceti un back-up de pe baza de date actuala : (exemplu: Pubzone_Hooligan) Instalati IPB pe o alta baza de date: (exemplu: Pubzone_Forum) Stergeti datele de pe Pubzone_forum si urcati backup-ul! Intrati in FTP ===> Public_HTML ====> conf_global.php si modificati datele cu cele de pe Pubzone_forum Dati un refresh si totul va merge perfect! Multumesc frumos tuturor!
 5. Daca urc back-up nu mai are niciun rost...am reinstalat, am pus acceasi baza de date...e totul la fel mai putin eroarea.... IPB-ul nu il mai reinstalez deoarece daca urc un nou backup sau restartez tot...s-au dus iar 100 de membrii in 3 zile...Si nu va mai fi asa de cautata!
 6. Carbon blue modificat (NU E DE LA TEMA) La orice tema face la fel!
 7. Da...este exact la fel...uite ce am facut ca sa scap de hacked: Am reinstalat IPB, am intrat in conf_global.php , am modificat cu baza de date initiala pe care a fost problema la hacked, am urcat backupul si acum apare problema care am intaminat-o prima data dupa ce am instalat serverul si inainte sa fiu "spart" Deci: Cand postez un topic nou, imi arata asta: Cand dau refresh, ma da pe postul respectiv fara nicio problema...doar la post new topic apare asa...Va multumesc!
 8. Bun...care e problema? Am verificat toata tema din skin set cu CTRL + FIND cuvantul HACK. Am verificat toate fisierele dintr-o tema si nu am gasit nimic, acel tutorial lasat de @Gaby nu ma ajuta cu nimic....nu mi se pare sa fi fost rezolvat. Habar nu am ce poate fi... A mai ramas o varianta de facut...se poate sa fac backup doar la forumuri/subforumuri/posturi si membrii? Doar la atat? Ma gandeam sa reintalez IPB si sa o fac cu alta baze de date si sa urc backupurile...Ca teoretic prima si prima data mi-a aparut o eroare de la baza de date! Ce credeti ca ar trebui sa fac? Va multumesc!
 9. Incearca sa creezi un topic nou sa vezi ce iti apare! Multumesc!
 10. Salut tuturor, am instalat IPB 3.4.5 si de fiecare data cand postez un nou topic imi apare o eroare de la baza de date cu Database error, azi dimineata un copilas a facut ceva si imi apare asta Nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa rezolv problema, va rog sa ma ajutati daca se poate! Multumesc anticipat tuturor! P.s: inainte aparea problema cu eroarea database, acum dupa ce a facut ala apare asta. Ma puteti ajuta?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.