Jump to content

sTd

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

sTd's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Da , vreau sa scot acea eroare mica de logo, dupa cum arata imaginea.
 2. Titlul spune tot , vreau sa stiu cum scot aceasta "imagine" de la logo:
 3. Am reusit . Se poate da T/C
 4. Problema este ca sub o categorie imi apare asa :
 5. Salut . Cum pot sa fac si eu asa ceva ? Nu stiu cum sa zic si de aceea nu am gasit nici un titlu potrivit ..
 6. Comunitatea WaxGame este in cautare de staff activ si servere de orice tip. Suntem in cautare de: SuperModerators Moderators Designers Clan Leaders ( doar daca intri cu un clan in comunitate ). Va asteptam in numar cat mai mare http://waxgame.com
 7. Nu mi se schimba nimic de la general box. Si la a doua poza vreau sa schimb background-ul gri ... ce nu e clar .. ? (pun si o poza ... ) Mai astept si pe altcineva.
 8. Nu vreau sa schimb textul. La prima si la a treia poza ma refeream la schimbarea background-urilor la randuri, nu culoarea la text. Iar la a doua poza vreau sa stiu cum pot schimba background-ul ala gri , nu culoarea la text. Sper ca ai inteles.
 9. Salut! Dupa cum spune si titlul am o problema cu skinning-ul la profil in ipb. 1. Cum pot schimba culoarea la randurile acelea unde scrie "Group" ; "Active Posts" , etc.. si sa sterg conturul acela din afara. 2. Cum pot schimba griul acela? 3. Cum pot schimba culoarea la randurile acelea unde scrie "Display name history" ; "hasn't added any friends" , etc.. si sa sterg conturul acela din afara.
 10. Ala nu este copy / paste. Asa apare la orice post. Mentionez ca am modificat din css ca sa arate cu negru, dar nu mi-a reusit.. Eu vreau sa arate cu negru toata pagina aia de post incercuita cu rosu.
 11. Salut! 1. Cum pot face sa nu mai apara griul acela ( este incercuit cu rosu ) , vreau sa-l fac negru. 2. Cum pot schimba acea culoare rosie?
 12. Am incercat si nu are legatura cu chat-ul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.